Tuesday, 7 August 2018

Elak Perut Buncit dengan Premium Beautiful


Alhamdulillah dah lebih kurang 4 tahun lebih pakai Premium beautiful.

Selalu kak ujie berperang dengan diri sendiri , kenapalah tang perut tu susah sangat nak kempis or at least kecil sedikit.  

Mujurlah jumpa Premium Beautiful sebelum kak ujie menambahkan pax kat perut kak ujie.
Elak perut buncit dengan Premium Beautiful confirm kemas body. 


Compare 2013 dengan 2018. Testimoni kak ujie sendiri untuk elak perut buncit dengan Premium Beautiful. 


Look at my tummy sebelum pakai Premium Beautiful dan selepas.. 

Alhamdullilah kemas jer dekat tummy tuck kita kan. Ya Allah nak kongsi juga tau, you all janvan risau kalau you all ada berat badan yang macam kak ujie nih 70kg ke atas. Biar badan besar, bila pakai PB body you all akan tetap nampak shape yang cantik sebab tang perut tu dah tak nampak sangat lepas tu nampak curve cantik 😍

Alternative lain jika malas sangat nak excercise tu, kak ujie konsistance pakai Premium Beautiful untuk elak perut buncit dan berlipat. 


You all jangan tunggu lagi tau... Jangan jadi macam kak ujie nih, dah berlipat macam gambar tu baru lah sedar nak dapatkan pinggang yang cantik 🤭

You all tahu tak sekarang ni Premium Beautiful dah tak ada GST tau bila nak beli murah dari harga lama. Ya Allah sangat best kak ujie pun ingat nak tambah 1 set lagi sebab dah selalu sangat running. 

Kak ujie suka pakai short bra Premium Beautiful untuk running. Kak ujie rasa lagi best dari sport bra yang ada dipasaran serius gila best. 



Fitting Premium Beautiful is avaliable buat masa ni area semenanjung. 
Sabah sarawak kak ujie boleh poskan dan kak ujie akan guide macam mana nak dapatkan saiz yang tepat kay... 

Whasapp atau sms kak ujie dulu untuk appointmet atau pertanyaan 😊
0176530616

PB Lover 
Ujie







Post a Comment