Testimoni mengandung Premium Beautiful

Hi Semua, 

Hai..hai...hai...sesi malam pula kita bercerita....

Ni pengalaman kak ujie juga lah, tapi bukan kak ujie, kawan kak ujie, testimoni mengandung Premium Beautiful. 

Apa yang kak ujie tulis ni adalah cerita sebenar, dan ingin kak ujie ingatkan, kita hanya merancang, tetapi Allah jua yang tentukan. 

Ceritanya kawan kak ujie ni namanya Elly, BFF kak ujie semenjak masuk kolej dulu, dari asrama ke rumah sewa, sampailah kami masing-masing bawa diri, tapi antara kak ujie dan dia nih rapatlah macam adik beradik walau lain mak dan bapa...heheheehe...

Dikatakan rapat tuh, sampai dia ada anak 1 dan lebih kurang tinggu si Maira tu besar dalam umur 2 tahun rasanya dia teringin nak tambah anak, tapi Allah maha kuasa, belum ada rezeki lagi sampai lah tahun lepas kak ujie ada rezeki, why not aku hadiahkn kawan aku ni satu set Premium Beautiful nih, dah lama juga lah dia bercakap pasal keinginan dia tu, sampai maira nak masuk darjah 1. 

Berapa tahun ek...lama juga tu nak dekat 5 tahun lah kan...tetiba 3 bulan selepas konsistan pakai Premium Beautiful tu, dia ngadu dok muntah-muntah kat whasap group adik beradik jalan dam kami, adik-beradik umah sewa masa study dulu...Sah lah tu...Kak ujie pun direct mesej kat Elly...



Alhamdulillah rezeki dia 2018, dah lama nak bagi dia pakai, tapi masa tu rezeki tak ada, but now alhamdulillah, sedikit sebanyak membantu Elly pregnant semula...dia siap cakap kat kak ujie, mungking Maira lah anak aku seorang...
porahhh...hahahaha....Apa pun happy for Elly ...nanti Maira dah ada adik :)

Jimat giler kan pakai Premium Beautiful nih, bak kata Elly boleh pakai time berpantang nanti...hehhehe

Testimoni mengandung Premium Beautiful kak ujie dapat dari kawan baik sendiri memang sangat berharga bagi ujie, sebab kat luar sana tu kak ujie faham perasaan yang nakkan sangat baby, tapi tak ada rezeki,  apa pun boleh mencuba kan....nasib Elly nak mencuba alternative Premium Beautiful daripada bayar memahal tapi hasil ...hemm...senan kak ujie pun ada juga sedara mara yang sanggup bayar puluhan ribu semata-mata nak mengandung, at the end gugur..nauzubillah...semoga dimurahkan rezeki kawan-kawan yang membaca testimoni Premium Beautiful kak ujie ni :) 

Kalau you all ada kawan-kawan atau saudara mara yang senasib dengan kawan kak ujie ni boleh share atau panjangkan kat mereka, siapa tahu dengan alternative lain boleh membantu :) 

klik jerr kat link bawah ni tau...atau kalau nak sms 0176530616




Love 
Ujie

Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.