Premium Beautiful Corset testimoni shape cantik

Assalamualaikum....

Hi semua, hari ni akak revamp semula ayat penghayatan kak Ujie pasal Premium Beautiful Corset nih...hehehehe..Premium Beautiful Corset testimoni shape cantik.

Nak tengok orang baca ke idok blog kita, baca dulu sebelum suruh orang lain baca...hahahha....etah apa ke angin kak ujie hari nih...malu pula baca post lama...

Jangan serius sangat, eh tapi kak ujie just nak story satu testimoni, sorry ada 2 testimoni terbaru dari client Premium Beautiful kak ujie, yang seorang tu memang terkenal, tapi bukan retis, my boss sendiri...hia hia hia...

Nama dia cantik tau, Roserlinda namanya, kita orang panggil Rose jerr...
Tapi dia selalu kenalkan diri dia 'My name is Linda, I am duty manager today'..itu biasa...but she is very nice...

Dah lama approach dia pakai satu set Premium Beautiful Corset nih, tapi ntah anasir-anasir mana tah yang racun otak dia sampai takut nak pakai..hahha, bila dah pakai tak nak buka dah...Premium Beautiful Corset testimoni shape cantik.


Short story lah kan...wanna kongsi before and after dia pakai Premium Beautiful Corset...Premium Beautiful Corset testimoni shape cantik.




Terus nampak shape kan...perut buncit pun makin menghilang...



Haaa...ni yang the latest picture Cik Rose kita about 2 week rasanya dia pakai..
dia cakap pakai dress lama...wahhh cantiknya...and again she said...back to saiz M...Semua gara-gara Premium Beautiful Corset...Premium Beautiful Corset testimoni shape cantik.

Kalau you all ada kenal sesiapa ke yang nak dapat shape macam cik Rose kita nih, boleh jerr rojer kak Ujie klik jer link yang kak ujie letak kat bawah tu yer :)

http://ujierozianah.wasap.my

Love, 
Ujie
0176530616




Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.