My First Business and forever with Top Leaders Circle

Assalamualaikum haiiiii....

Hari ni hari ke berapa diet ya, hahahaha, hari ke 16 kot. Maklumlah kak ujie ni berat badan suka naik laju macam ferrari, siapa yang ada masalah macam nih?

Anyway, hari ni breakfast is Ayam goreng tebako sikit sebab terlupa tengah mengoreng ayam.
Air setakat ni dah minum 1.2 liter.

Persetankan!!! hahahaha....

Aku yang nak kurus aku juga yang panas, ni kan my diari, pakai Premium Beautiful cepat lemak terbakat dan ceat dapat shape.

Aihhh...okay, sambung cerita from my IG and Facebook tadi.

My First Business and forever with Top Leaders Circle, 

Tiada siapa yang salah tiada siapa yang betul, just follow orang yang berjaya, tak payah pening, be global dan positive, buang rasa benci teruskan perjalanan hidup kalian. Gitue...

My first mentor yang banyak ajar ka ujie selok belok business nih, Safriza Azwani, e'ehhh yup, dia macam mak kita dah walaupun dia lebih muda dari kak ujie.




I know what ever you ask me to do Its something can help me for future. Love you so much mentor.


Modal RM50?? yup modal RM50 jerr, siapa sangka boleh cecah RM500,000 sales, cepat atau lambat is our effort. Faham ke faham.

Follow every event yang TLC buat, kita pun kuat macam TLC.

hmmmm, nanti kak ujie sambung ye, esok pepagi ke, masa cemburu sangat pula. Nak sesiap gi office, cecantik seperti retis..hahahahaha...maaf ye, esok akak sambung lagi ceritanya.


Love you :)
ujierozianah
yang mau kurus tu konon.






Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.