Monday, 24 July 2017

CARA BAYAR PTPTN TANPA USIK DUIT GAJI



"KUALA LUMPUR, July 16 — More than half of the 622,768 Malaysians who have been blacklisted between 2010 and last January from overseas travel are borrowers of the National Higher Education Fund (PTPTN), the Immigration Department said."
Sumber: http://www.themalaymailonline.com/malaysia/article/immigration-more-than-half-of-622000-blacklisted-malaysians-are-ptptn-borro

Hi...kak ujie rasa berdebar tengok berita headline The Malaya Online pepagi nih, tapi tak sedar diri sendiri DAH SETTLE HUTANG PTPTN...

Alhamdulillah hutang PTPTN dah settle tahun 2016. Tahun nih target settlekan hutang kereta...chaiyok !!! boleh ke boleh???

Of course boleh!!!

Lagi sekali kak ujie perkenal kan diri sendiri, mungkin ada yang masih belum kenal kak ujie terutama rakan-rakan alam maya yang baru kenal :)

Saya Ujie Rozianah, kepakaran saya ialah membantu rakan-rakan yang ingin menambah pendapatan sehinggan 5 ke 6 angka setiap bulan dengan Premium Beautiful.

Tekanan hidup membuatkan kak Ujie tercari-cari apa lagi yang boleh menambahkan pendapatan kos hidup harian, tak kisah yang masih bujang atau dah berumahtangga.

Tak terkecuali dengan kak ujie sebelum ini, agak malu dan tebal muka kak ujie sebelum ini bila ingin bercuti ke luar negara tapi di sekat oleh pihak immigration walau balik kampung, tapi balik Sabah tak ada masalah, but pegawai immigration akan cakap macam nih, CIK BELUM JELASKAN PTPTN KER? malu syehhhh...hahaha dah lah hendsom.

Alhammdulillah dengan usaha berniaga Permium Beautiful, kak Ujie mampu menjana income bonus sehingga 5 angka dan settelkan semua hutang PTPTN dalam tempoh masa sebulan.

Tolong share kot-kot ade kawan-kawan atau sedara mara yang sedang alami nasib yang sama macam kak ujie.

You all boleh ke??
Of course bole, sesiapa pun boleh :)


jangan lupa whasapp kak ujie direct, biar kak ujie bantu you all :)

XOXO
Ujie Rozianah
017.6530616



Post a Comment