SM SSM EVENT 2017 SAHAJIDAH HAI O




SM SSM EVENT 2017 SAHAJIDAH HAI O


11 March 2017 berlangsung event penganugerahan SM (Sales Manager)  dan SSM  (Senior Sales Manager) Sahajidah Hai O Marketing  :) .

Alhamdulillah tahun ni dapat lagi v
meraihkan rakan - rakan business SHOM naik pentas menerima anugerah :) . Teringat lagi 1st time  naik pentas blur-blur gitue kan. Daripada datang seorang jer tak kenal ramai orang hanya mentor kat TLC sampailah dikenali...ecececece..

Meh kak Ujie kongsi gambar-gambar masa event by Premium Beautiful Expert TLC :)






Possing wajib ๐Ÿ˜ my OOTD
Alhamdulillah
Kurung Moden jadi pilihan hati kali ini
Saree by Sohhor Butik Bangi Central
MUA by Me ๐Ÿ˜Ž ramai yang tanya MUA mana yang makeup kan hakak ๐Ÿ˜
Shawl by Kuntum from Zefik๐Ÿ˜‰



With Qila rakan business ๐Ÿ˜˜


Tahniah Fadz...penerima SM SSM 2017 !!!


Them..tahniah you all ๐Ÿ˜˜



My mentors CDM Salleha Roslan dan BCDM Safriza Azwani ๐Ÿ˜


Try ambik shoot kat dalam dewan..hmm tak jelas la pula..anyway thanks to Qila tukang photo ๐Ÿ˜…
Baju saree nih memang cepat kedut sebab dah duduk lama kot, aishhh dah pakai softlan anti kedut pun masih kedut lagi. 


STRANGERS BECOME BESTFRIEND ๐Ÿ˜


Satu hari nanti aku mesti seperti mereka ๐Ÿ˜



Another TLC ian Marnie tahniah awak ๐Ÿ˜


Pose wajib kami bila dalam dewan ๐Ÿ˜…
Saf nampak tak sihat.


Got my Diamond tiket .. yeayyy..theme Getsby plak kali nih ... time to melaram lagi ๐Ÿ˜˜


Ni pun rakan niaga Ujie ๐Ÿ˜
Orang Sabah juga bah ๐Ÿ˜‰
Tahniah Suzy 



With CDM Salleha Roslan
Very adore dengan semangat mummy 3 orang anak nih. Bila dengar cerita dia berkorban untuk ke peringkat sekarang income 5-6 angka ni memang you all tak percaya. 
But kita jadikan dia sebagai role model, kalau dia boleh buat kenapa aku tak boleh buat ๐Ÿ˜Ž




Last but not least, just dont stop !!
Keep moving, you Diamond is near there, grab it as long as you can because you deserved it.

Xoxo
UjieRozianah  








Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.