BIOSELEZA KERING DAN SELESA


Tanpa Bioseleza siapalah aku.
Macam tajuk karangan tak?

Kak ujie suka sangat kongsi perihal Bioseleza nih. Baik yang pantiliner, daysafe ataupun nightsafe ๐Ÿ˜

Biasanya kak ujie pakai yang day save setiap hari. Sebab apa?? Sebab sangat selesa bila duduk di office kadang-kadang tu lepas dari toilet kan ada sedikt basah kat miss v kita, dah lap pun  macam tu kan. But bila ada bioseleza nih, cepat je basah tu di serap. Sangat istimewa ye kapas bioseleza nih. Kapas bukan diperbuat daripada kapas bekas kertas buangan atau recycle tu. Original kapas , you all perasan tak pakai tuala wanita biasa kat luar tu, miss v boleh gatal-gatal. Baik you all check dulu kapas tu dibuat dari apa?


Day pad ni lah yang kak ujie hari-hari pakai
Dalamnya ada 10 keping. Tapi berbaloi pakai, yang penting quality terjamin dan terbaik ๐Ÿ˜˜




Salah satu daripada masalah you all kat atas tu ape?? My gee.. hampir semua masalah kat atas tu kak ujie ada eh...MISS V SELALU GATAL LEBIH-LEBIH BILA BERPELUH. Siap melecet lagi sebab terlalu di garu-garu ๐Ÿ˜ญ.

Alhamdulillah dengan Bioseleza nih, bukan kata kegatalan, melecet, masalah senguggut pun hilang lenyap sama sekali ๐Ÿ˜. Dulu ada masalah haid yang tidak teratur, selalu darah ketul-ketul keluar pun dah tak ada.

Teringat dibtahin 2013 masa kak ujie leriod sebulan tu. Ketul-ketul darah keluar macam hati ayam tu Ya Allah .Tuhan sahaja yang tahu peritnya period sebulan, macam kena senguggut sebulan. Tapi nasib baik tak rasa sakit sangat dipertengahan bulan tu, agaknya rahim kak ujie dah kebas oleh darah beku FIBROID tu.

Well lepas pembedahan dan ditakdirkan jumpa PB corset, terus terang masa period masih ada darah ketul-ketul tapi tak sebanyak masa kena fibroid tu. But masih lagi ketul-ketul. Risau juga kan jadi balik Fibroid kak ujie tu. Sebab doktor sendiri cakap fibroid nih boleh datang lagi. Nasib baik juga kak ujie tahu ada sejenis pad bioseleza nih.

Terus terang kak ujie sendiri tak tahu macam mana feel pakai bioseleza ni. Nak dijadikan cerita, tak de feel nak pakai langsung ๐Ÿ˜‚. One day kak ujie teringin nak pakai dan masa ni kak ujie tak tahu lagi kewujudan testimoni bagai nih. Tidak tahu lagi kewujudan kebaikan yangvtertulis kat bioseleza nih betul ke idok kan.

Kak ujie cakap belum cuba belum tahu kan ๐Ÿ˜‰ . Kebetulan tengah period. Pad tak ada, masa tu pergi stokis restock barang. Dalam hati kak ujie baik try je lah 1 kotak. Ambil 1 kotak mix yang ada 2 pantiliner 2 daysafe dan 2 nightsafe. I tell you feel dia, pakai nightsafe masa tu sebab kak ujie ni kalau period bukan calang-calang lagi kebasahan melanda kat miss v ๐Ÿ˜‚. Alhamdulillah pakai jer terus feel no basah, no becak kat pad, no gatal-gatal, sakit senguggut masa tu berkurangan. Then till now kak ujie jatuh cinta dengan bioseleza.

Sampai sekarang juga kak ujie simpan stock sendiri yang kebanyakannya keperluan harian kak ujie hanya dengan bioseleza. Ni keperluan keselesaan kak ujie. Nampak tak betapa kak ujie sayang sangat dengan kualiti bioseleza nih๐Ÿ˜

Kak ujie tak tahu produk di luar sana boleh menandingi bioseleza, sebab ada beberapa pad yang kak ujie dah cuba termasuk yang sangat popular dengan sejuk-sejuk miss v masa pakai tu pun tak jalan. Miss v masih gatal bila pakai tu.

Bukan bak burukkan priduk lain, but kak ujie berani cakap bioseleza adalah tuala wanita yang tak padan dengan harganya, sepatutnya lebih mahal daripada sekarang sebabnya kualiti bioseleza nih terbaik di malaysia, singapore dan brunei .

You all jangan malu-malu.
Kak ujie ada tawarkan set promosi untuk setiap kotak bioseleza nih.

Kak ujie juga sedang mencari agen bioseleza di seluruh negara Malaysia, singapore dan Brunei untuk pemasaran.

Do whasapp or call me at 017.6530616 for the info ๐Ÿ˜‰

Nak beli jer?? Ok boleh dear do pm me at the same number 017.6530616 for the best price kay ๐Ÿ˜‰

Xoxo
Ujie ๐Ÿ˜˜




Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.