BB PLUS COLOGEN


BB Plus cologen, cologen kecantikan dan kesihatan. 
Banyak jenis cologen di luar sana, cologe untuk kecantikan jerr kan, but kak ujie paling puji BB Plus by Sahajidah Hai O nih. 

Tahu tak kandungan atau ramuan utama BB Plus kologen nih :) 

1. Kologen ikan terhidrolisis
2. Ekstrak biji anggur
3. Vitamin C
4. Jus bunga roselle
5. jus buah blackcurrant
6 . serat epal
7. inulin 

Ramai yang beri feedback yang sakit lutut mereka hilang disamping kesan awal pencerahan kulit dari dalam  :) Nampak tak, HILANG SAKIT LUTUT. 




Patutlah sakit lutut hilang , kulit jadi cantik :) 




Okay ni memang ratu BB Plus, mentor kak ujie sendiri, Salleha Roslan. 
Nampak tak texture kulit dia selepas mengamalkan BB PLUS, wanita mengandung pun boleh jerr minum bb Plus, baby jadi putih gebus gebas :) 



Amboi, ni kak ujie ke? Macam makcik-makcik kan kulit kak ujie kusam je, dah lah tu nampak tak sekata. Alhamdulillah dengan BB Plus banyak perubahan kulit kak Ujie :) 


Nak dapatkan BB Plus your all sendiri ?? 
Boleh Whasapp kak ujie kat no bawah ni :) 

017.6530616 

Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.