CROWN DIAMOND MANAGER 2016 MUT24

Assalamualaikum semua,

Alamak semalam nak update blog pasal Majlis Ulang tahun 24 Sahajidah Hai O,  tapi separuh jalan jerr, agaknya sebab Ujie wish monday blues kot. Anyway hari tu 19 Nov 2016 we all meraihkan 2 orang team kami yang melangkat ke pangkat Crown Diamond Manager (CDM) yang bukan calang-calang income nya tau. Income minimum 5 angka confirm, 4 angka pun dah rasa alhamdulillah, apatah lagi 5 ke 6 angka kan.

Crown Diamond Manager (CDM) ni yang bestnya dua-dua berjaya dan berniaga asalnya Prmium Beautiful korset jerr. Doakan Ujie berjaya seperti mereka ye :) . Tahniah CDM Nurul Hidaya dan CDM Isma yang melalui pelbagai jalan dan rintangan dan menguba cara kehidupan 360 darjah. Siapa tak nak kan, syarikat Sahajidah Hai O yang memang berjalan tanpa hutang dan listed dalam bursha saham Malaysia.


Meh Ujie share gambar-gambar sekitar majlis anugerah, doakan Ujie pula CDM 2017 :)


So nak kongsi jugak lah Profesor Dato, Jimmy Choo, icon jenama kasut dan fashion terkenal dengan jenama Jimmy Choo telah menyertai keluarga Hai O 18 November 2016. Mentor kami juga dijemput untuk menyertai majlis tandatangan di Hotel dan Spa Sunway Resort, best kan, inshaa Allah atu hari nanti Ujie pun akan menyrtai majlis-majlis mewah sebegini, AAmiin.With CDM Salha Zain :) TLC founder and mentor.


Sempat ber OTTD gitu, thanks Amani.co , skirt cantik, cuma baju yang tak dapat nak pakai, aduhaii..


With my mentor  DDM Safriza Azwani dan rakan kongsi Juita :)
Sakan kami tengok Aida Jebat perform.Sempat kami berselfie dengan CDM Salha Zain :) 


Apapun doakkan Ujie pula berjaya ke peringkat CDM, terlalu banyak benefit dan kelebihan yang ujie dapat daripada company Sahajidah Hai o dan tidak terhingga kelebihannya. Syukur di pertemukan dengan landasan yang betul dalam Syarikat yang menyediakan kemudahan-kemudahan untuk ahlinya. 

Target Ujie lepas ni nak CARFUND, MELANCONG ke pelbagai negara dan rumah sendiri. 


017-6530616
Ujie :) 


Nah belanja You all tarian Hai o  :)Ni CDM-CDM Hai O yang menari :)Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.