CARA TERBAIK DAPAT BODY SHAPE CANTIK



Assalamualaikum dan selamat pagi semua :) 

Hari ini Ujie nak kongsi cara terbaik dapat body shape cantik dengan Premium Beautiful. 

Tahu tak you all, untuk dapatkan body shape yang diidamkan, Ujie sangat recommend Premium Beautiful Corset, sebab apa?  Satu-satunya corset yang memberikan bentuk badan yang cantik dan mempunyai warranty seumur hidup. 

Tahu tak, setiap individual sebenarnya tidak dilahirkan dengan bentuk badan yang "PERFECT'   
dan you all semua boleh refer kat bawah tu you all bentuk badan yang macam mana ;) 



So terus terang Ujie sebelum ni dalam bentuk badan round, bolat kan  :) .Cara terbaik dapatkan body shape yang cantuk Ujie just guna Premium Beautiful Corset, dan  yang bestnya tak kira bentuk badan macam mana pun, semua masalah bentuk badan boleh diselesaikan dengan Preium Beautiful, tak kiralah body berisi atau tembam ke, kurus keding ke, bawah besar atas kecil, atas besar bawah kecil, semua boleh diatasi dengan Premium Beautiful. 

Cara terbaik untuk dapat body shape cantik dengan Premium Beautiful memang dah ramai yang guna cara ni sebabnya, kalau nak dikatakan bersenam ni, ujie sendiri pun tak boleh commit sangat nak jaga pemakanan dan bersenam setiap hari, only bila ujie terlibat dan terpilih masuk pertandingan Shake Me hari tu membantu Ujie mengurangkan lagi berat badan. 

Wahhh since ujie cerita pasal ShakeMe, salah satu daripada pemangkin cara terbaik dapat bodi shape cantik tau :) , sebab apa? ShakeMe kan ada agen pembakar lemak yang consistence confirm-confirm berat badan hilang. 

Cara terbaik dapat body shape cantik my own testimony :) 


Cara terbaik dapat body shape cantik, pakai Premium beautiful corset jerr. 
Tahu tak testimoni ni ujie baru ambil gambar 2016 tu semalam, macam tak sangka dengan consume Premium beautiful set 8 jam sehari, its works :) 

Nampak tak 2014, yang tu memang dah ada Premium Beautiful set, tapi malas pakai, heheehehe...confident kurus kan...hahaha, lihatlah perutku yang besar tu, malu aih...hahahaha....

Cara terbaik untuk dapat body cantik, you all perlu juga exercise tau, but kalau orang yang buzy memanjang tu boleh apply masa bekerja untuk banyakkan aktiviti berjalan, berlari anak, kalau office tingkat atas, tak kira tingkat 5 ke 10 ke, macam ujie ujie naik tangga everyday untuk mempercepatkan penurunan berat badan, supaya otot kita kuat dan terbentuk sikit untuk tegangkan lagi kulit atau isi terlebih tu :) . Dengan Premium Beautiful kejap jer tu hilang. 

Bila body dah cantik, pakai baju designer apa pun lawa, tak kira baju kurung moden, peplum atau jubah, pendek kata dulu ujie mengelak sangat pakai baju ni, sebab apa ? Sebabnya tak mahu kelihatan gemuk atau tembam. 


Cara terbaik dapat body shape cantik, thanks to Sara Design, baju Sara design warna maroon to cantik terletak kat body Ujie, Ujie selalunya memang tak akan beli baju online ni sebab tahu, body tak balance dan baju tak kan muat. But now, dah giler beli baju online, ni pun ujie tempah baju kebaya pula dengan Sara Design. 

Sebelah kanan tu Ujie dah boleh pakai Jubah by Ariani dari butik Ariani. Sangat suka tau baju jubah Ariani ni terletak jer kat badan kita. Bila pakai Premium Beautiful ni shape kita cantik dah :) 

Cara terbaik dapat body shape cantik melalui Premium Beautiful ni memang berbaloi, Lifetime warranty tau :) 

Feel free boleh contact Ujie kat nombor bawah ni untuk free fitting appointment, in shaa Allah Ujie masih ada lagi promosi diskaun hujung 2016 tahun Premium beautiful set dengan free gift  :)  


Free fitting  call / whasapp ujie

017-6530616 / 013-3525698




Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.