MAHARANI JAMU AYAM HITAM

Assalamualaikum, hai semua...hari ni Ujie nak kongsi kehebatan herba Maharani atau jamu ayam hitam  :)

MAHARANI JAMU AYAM HITAM 

Alhamdulillah Ujie dah jumpa alternative untuk hilangkan senggugut ujie. Bila diingat 3 tahun lepas tarikh 24/05/2013 tarikh pembedahan fibroid ujie, ngeri sekali. Orang cakap, lebih baik mengelak daripada terkena.

Bertuah sekali siapa yang dah start ambil herba Maharani jamu ayam hitam :)
Pengalaman ujie sendiri, darah haid berjalan dengan lancar, selalunya berketul-ketul. Punca pada FIBROID dan CYST yang asal usul tidak berapa jelas, tapi Ujie boleh katakan disebabkan darah haid beku atau terjadinya senggugut menyebabkan FIBROID dan CYST terjadi.

Jangan tanya Ujie bagaimana rasa pengalaman yang pahit Ujie rasakan semasa pembedahan FIBROID dulu, memang agak fobia bila diingatkan.

Kesan pada Ujie, bila makan pil Maharani jamu ayam hitam ni, darah haid jadi cair, sebab tu lah senguggut hilang, kadang-kadang tak perasan pun period. Nasib baik bawa BioSeleza pad setiap hari.






FIBROID DARAH DALAM RAHIM UJIE 
DARAH BEKU 




Ramai juga yang mengamalkan Jamu Ayam Hitam atau Maharani ni sebagai alternative untuk dapatkan zuriat. Iyalah kita merancang Allah menentukan semuanya.

Salah satu daripada khasiat yang terdapat dalam Maharani Jamu ayam hitam ini adalah menguatkan otot - otot rahim dan peranakan. Disamping itu Jamu ayam hitam juga sesuai untuk menyelesaikan masalah senggugut, keputihan, hai da tidah teratur, meransang hormon ESTROGEN & PROGESTERONE dan melancarkan peredaran darah.

 Di sini Ujie kongsikan beberapa testimonial Herba Maharani Jamu Ayam Hitam :) 


Testimonial 1 :

Sut kawin lebih dari 6 tahun… dan masih tak dikurniakan cahayamata.
Sut dah pergi jumpa dokter pakar dan dah buat segala macam treatment termasuklah IUI beberapa kali…

Dalam masa yg sama, sut pun ada buat posting juga pasal masalah sut ni, kemudian sut terima pm dari riss mengenai BFW ni, then sut pon order, ecceli untuk sahabat sut yg sehingga kini pon belum ada cahayamata, konon-kononnya nak soh dia jadi experimental laa….., oleh kerana nak dijadikan cerita, sahabat sut ni tak dapat menerima BFW ni, kerana beliau sedang menjalani treatment dan katanya tak moh campur ubat… nak tak nak, sut sendiri makan BFW ni… tu pon lepas 1-2 bulan terbiar kat rumah…. then lepas suami sut bising-bising pasal beli BFW tapi tak makan-makan…, then sut pon makan…., nampaknya Alhamdulillah, lepas makan BFW ni…, rasa badan makin cerdas & cergas plak…..
Tapi sebelum puasa hari tu,.., sut ada pergi sengseh kat tempat sut…, konon-konon nak try tradisional cina punya cara gak… tapi ubat cina tu tak makan sampai sekarang pasal suami dan ada sorang porumer namanya virgomal tanya… halal ke ubat tu???? memandangkan sut pon ragu-ragu kandungan ubat singseh tu…, sut tak makan… just continue makan BFW ni…
Nak dijadikan cite lagi…. hari isnin lepas sut berconfy ngan virgomal, sut bagitau pasal period sut yg sepatutnya dah datang tapi tak datang-datang lagi… then sut decide, nak buat urine test…, semalam pagi buat urine test ni, ada 2 line…. hati ni berdebar plak… maklumlah…. tak sangka positive….
then tengahri semalam, sut pegi klinik nak double confirm betul ke sut pregnant…..


Alhamdulillah….. dokter mengesahkan sut pregnant dah 5 minggu….

Testmonial 2 : 

hmm.. first time cincin pegi seminar nak dengar pasal produk bai feng wan nih (masa tu belum lagik jadi member).. abg tu ada cakap yg org makan supplement ni boleh mengaktifkan hormon.. dan ada kes org yg dah lama wanting to get pregnant mengandung lepas few months makan bai feng wan (BFW) nih..
masa tu memang my sis in law dah mencari2 byk benda utk pregnant.. dia dah try fertility pills from dr for few years tapi tak menjadi.. masa seminar tu cincin pun tanya la few things pasal BFW ni..and lepas tu terus cincin join and syorkan dekat sis in law..
and semalam.. tetiba my sis in law call… dia dah pregnant 7 weeks! dia makan BFW ni for 4 months!!! amazing right.. i feel happy for her.. dia lagila happy sebab dah tunggu for 4 years utk pregnant! walaupun cincin tak jamin org yg makan supplement ni akan pregnant (tu kuasa Tuhan kan) tapi supplement ni really helps.. :bg: cincin sendiri makan dan rasa perbezaan dia..

Testmonial 3 : 

Assalamualaikum....Emm semalam baru saya suruh hb belikan. Dah ada kat umah pun. Lawanya kotak dan tempat letak tu..So yg macam telur tu kita kenappotong ekk. Belum lagi mencuba insyaallah esok baru nak mula makan. Sebab beli kakak ipar bagi tau yg adik dia makan dlm 2 kotak then alhamdulillah mengandung setelah sekian lama tak de anak (yg sulung dah 9 tahun). So tu yg semangat berkobar2 tu. Dan sambil tu nak servislah kot2 part mana yg longar kan .





Testimonial 4 :

baby...actually herba ni byk khasiat dia, bermacam2...especially utk pengaliran darah..saya makan ni bukan utk ngandung, cuma ambik khasiat dia jer utk tubuh badan yg sehat. Tapi kalo dah ngandung tu...alhamdullillah la.. it's good utk keputihan, dia memang mencuci rahim... cuba la!!

Testimonial 5 :

Pelanggan saya. Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.

Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.



Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.




Berapa harga Maharani Jamu ayan Hitam? 

Semenanjung/Sabah/Sarawak : RM 98.00

Ada 6 box kecil bersulam cantik

Postage? 

Sabah dan Sarawak : RM10.00
Semenanjung : RM 7.00 

Nak Order Maharani?? 

CALL / SMS / WHASAP  NOMBOR DIBAWAH

017-6530616 / 013-3525698
Ujie 








Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.