CELGYNIC GOLD FAT SHOOTER


Hi Semua,  salam sayang darling ;) 

Pernah dengar tak Fat Shooter atau penembak lemak? 

Celgynic Gold Fat Shooter suppliment yang ujie paling suka sekarang ni, sebab menembak segala lelemak atau sisa toksin dalam usus kita selepas kita makan. 

Bukan tu jer Celgynic Gold Fat shooter ni juga dikatakan sebagai herba Maharaja, Kalau Maharani ada Maharaja pun ada. 

Antara khasiat Celgynic adalah : 

  • Membantu meningkatkan prestasi kelakian dan kesihatan keseluruhan. (dapat bersama lebih lama) 
  • Lebih keras dan padu.
  • Meningkatkan nafsu sehingga 99%
  • Memekatkan air mani dan menambah air mani (sangat bagus untuk yang mahukan zuriat)
  • Kesan menakjubkan (saiz dan ereksi) 
  • Beri tenaga dan imuniti tubuh
  • Melegakan sakit pinggang dengan pantas
  • Turunkan kolestrol dalam darah (elak sakit jantng, tekanan drah trombosis dalam otak)
  • Cepatkan proses baik pulih sel untuk luka luar dan dalam
  • Kawal paras gula dalam darah
  • Cegah sakit kulit dan hilangkan kehitaman
  • Elakkan rambut gugur dan membaiki kualiti dan kuantitinya
  • Membantu daya ingatan, bantu perkembangan otak dan nyanyuk
  • Anti kanser dan ketumbuhan. 


Nak cakap juga lah kan, Celgynic gold fat shooter ni, bila makan sebelum tido, esok pagi confirm membuang senang :) , kalau ada masalah perkumuhan tu memang sesuai sangat mengambil suppliment Celgynic Gold Fat shooter ni bukan apa, sebab biasanya usus perut kita ni memang banyak kerak-kerak bekas sisa makanan bertahun yang kita tak tahu sebenarnya.
Celgynic Gold Fat Shooter ni yang akan membersihkan usus perut kita.

Harga Celgynic ni berapa ek ? 

Semenanjung : RM 153.00 
Sabah / Sarawak : RM 155.00

Postage ?? 

Akak tanggung kay ;) 

CONTACT UJIE : 

0176530616 







Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.