ShakeMe ShakeMe ShakeMe By Ujie Rozianah

Assalamualaikum, hi semua....

Hari ni Ujie akan cerita serba sedikit about shakeMe, which is new brand produk keluaran Sahajidah Hai O Markerting ;) ShakeMe.


Apa yang ada dalam ShakeMe tu? Kenapa Ujie teruja sangat nak consume ShakeMe tu? Well, sebenarnya bila Ujie cerita ni, you all semua mesti nak apatkan ShakeMe selepas ni :). 

Actually bahan yang terdapat dalam ShakeMe ni adalah campuran Soyabean yang berkualiti tinggi bersama Garam Buluh. Bagi Ujie, bau ShakeMe ni wangi, senang jer nak shake, tak berketul-ketul bahan di dalam selepas shake. texture memang smooth dan senang hadam. 





1st day consume, Ujie ambil 1 sachet jer sebab masa tu tak ada ilmu sangat tentang ShakeMe ni, effect pada ujie, kentut jer memanjang, but ada yang kata terus jer membuang sisa toksin dari usus. heheheheh....

2nd day pun sama, after consume ShakeMe, ujie buang angin, but kali ni sisa toksin pun  terbuang, yang best nya membuang amat senang kay. 

Now 3rd day Ujie ambil 2 sachet pagi, then leter nak bawa 2 lagi ke office, boleh minum kat office 2 sachet, malam 2 sachet lagi...masih lagi membuang angin ...hehehe sekali toksik yang hakak hadam semalam... :) then agak berpeluh sedikit buat masa ni mungkin FAT BURNER DALAM SHAKEME tengah bertindak... tengah shake shakeMe dalam perut lah tu...

So this is my 3rd sachet ShakeMe, I took 2 sachet of ShakeMe.


Anyway, gonna upload my video soon, my wifi is sooo lembab buat masa ni, I'M gonna do some produk testimoni tomorrow kat Premium Beautiful Outlet Shah Alam. Its about produk kegilaan ramai, mak lampir macam Ujie ni memang suka sangat and gonna story about this product later in my blog, kay its BioEver Plus, dulu BioEver sahaja. NO worries, tak ada bahan kimia...its krim anti kedut, anti tua. 

Entrence is FOC, siapa nak datang esok just whasapp ujie, coz limited tempat duduknya, but its okay, I'm gonna save some empat tuk you all :) 





017-6530616 
UJieRozianah


Harzie. Powered by Blogger.