KURUS CEPAT TANPA UBAT

Assalamualaikum, hai semua,

Kurus cepat tanpa ubat, apa betul ker ni??

Alhamdulillah Ujie sendiri dah berjaya remove amount 10kg dalam tempoh masa 3 bulan berat badan, honestly sebelum ni berat Ujie adapah 81kg, masa raya hari tu dah turun ke 71kg.

Betul nak naikkan berat badan memang senang, tapi nak turunkan memang susah,
Jangan cakap kak Ujie pentipu sebab berat badan ni, sekali lagi Ujie nak remaind, tahpa excercise dan diet, memang susah nak turunkan berat badan.

Malangnya, Ujie ni jenis yang malas bersenam, sedangkan itu jer yang ujie tahu boleh kurangkan berat badan Ujie. Konsep Ujie kurus tanpa ubat menggunakan konsep pembakaan lemak dalam diam. Ujie memang pakai Premium Beautiful Corset, tapi pemakanan tak jaga, jadi Ujie fikir lebih elok Ujie cari sesuatu yang boleh cover everything include my body shape, dan lagi 1 Ujie ada history FIBROID . 


Apapun Ujie dah dapat pakai baju saiz kategori S, M atau L, yang bestnya kan , jeans baru-baru ni Ujie beli, mula-mula tak yakin, bila ambil saiz 34, ALAMAK BESAR LA PULA , saiz 33 PUN BESAR , try SAIZ 30, pun besar, last 2 months alhamdulillah i'm waering saiz 29 and its is lower cut  :) . So spot me on April, ni baru nak start diet balik, ni memang besar pakai saiz seluar jeans 34.

I'am the one suka my new figure. Wahh with my BioEver model kak Linda :) 
Honestly before this waist atau saiz pinggang Ujie kiranya kalau pakai Waist Nipper tu atau bengkung adalah saiz 95, my waist atau saiz pinggang juga dah turun ke 82 , baru jer tukar saiz bulan bulan lepas :) . Best kan, kurus cepat tanpa ubat ;) 


WAIST NIPPER

Ujie sangat-sangat bertuah sebab dapat kurus cepepat tanpa ubat dengan gabungan Waist Nipper ni. 

Pertama, Waist Nippper ni sangat menjaga tulang belakang Ujie, bila kita duduk office 8 jam, biasanya bahagian belakang yang terasa sangat sakit, lagi 1 sebenarnya pakai Wais Nipper ni boleh kurangkan bongkok, jangan terkejut jika ada lelaki yang pakai Waist Nipper ni untuk kurangkan sakit tulang belakang dan hilangkan perut buncit :) 
Ceritanya, sebelum Ujie buang FIBROID, memang rasa macam kena SLIPDISK, macam ada sesuatu yang menyucuk kat tulang belakang Ujie, thats dalam tempoh masa Ujie period sebulan tu.But bila check ada ketulan daging besar dalam RAHIM Ujie, tu lah fibroid atau ketumbuhan daging dalam rahim Ujie tapi iyanya bukan CANCER.  

Kenapa Waist nipper ni pelihara tulang belakang kita? ada yang tanya Ujie, anyway Ujie cerita serba sedikit. Premium Beautiful ni mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan Ujie sendiri :)  . Lepas tu pernah dengat tak Premium Beautifl ni expert dalam pengalihan lemak ? Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik, best kan pakai Waist nipper :) , that why Ujie sangat suka dengan pemakaian Premium Beautiful Waist Nipper. Even badan besar pun still boleh shape kan badan kita. Jangan risau, kalau remium Beautiful Expert yang ukurkan mesti dapat saiz yang betul :)

Basicly Ujie pakai macam ni Premium Beautiful ni satu set.Fabrik Premium Beautiful ni semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Tak perlu risau jika ada yang merasa gatal-gatal, itu adalah TOKSIN dalam badan kita yang bertahun-tahun lamanya. Jangan risau, Premium Beautiful akan buang toksin dari badan kita. Sebab tu ujie cakap kurus cepat tanpa ubat. 

Premium Beautiful Elegance, fungsi sama jer macam Classic, cuma fabric kain lagi lembut.

Ujie nak cerita panjang lagi berkenaan kurus cepat tanpa ubat ni, memang exited sangat tau.  Pakai baju dalam jer kurus cepat. YOUR PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

UJIE 
017-6530616 
Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.