KURUS CEPAT TANPA PRODUK

Hi semua :) .

Ujie rasa bersyukur sangat dapat terpilih masuk program kurus bersama produk Shake Me. Kurus ke?

Yup kurus, tapi jangan percaya kurus tanpa produk tu, Ujie sendiri tak berjaya kalau tiada sokongan daripada produk  :), setakat ni Ujie memang pengguna dan pemakai tegar Premium Beautiful Corset, you all tau tak, masa audition kat HQ hari tu, penemuramah tu siap tanya lagi, kenapa you nak masuk program ni sedangkan I nampak you tak ada lah gemuk sangat, shape cantik jerr..
Terkedu sedikit disebabkan dengan tidak memakai Premium Beautiful Corset masa audition pun dia boleh cakap shape Ujie cantik. Ujie cakap jer pakai Premium Beautiful, siorang semua cakap ooooo amboi, semua orang tahu walaupun berat badan melebihi BMI, shape tetap cantik ;) 



Walaupun no 44, tapi still my lucky number. 



Masa ni tengah tunggu turn untuk audition, lepas ambil ukuran dan timbang berat BMI. So kurus cepat tanpa produk adalah mustahil bagi Ujie. 


Lepas taklimat, minum Min Kaffe dulu :) 



Yeayyy, lepas audition dapat 1 kotak free Shake Me, yang free 3 untuk suppliment pun tak redeem lagi :) . Now selain daripada  minuman garam buluh, Premium beautiful, ujie dapat lagi satu suppliment fat burner yang boleh menurunkan berat badan dengan cepat, ShakeMe. Jadi  tak mungkin Ujie kurus cepat tanpa produk yang hot ni. 




Ni jurukamera yang suh pose macam ni :) 


Ingat jadi model ni adalah pekerjaan yang sangat mudah, penat tau, yang ni lepas sesi menari  :) 


Jangan kecam hakak ye :) 

Kesimpulannya, kurus cepat tanpa produk sebenarnya adalah agak mustahil bagi Ujie, tak kira apa pun produk, semua akan membantu, tetapi kita kena pandai pilih. Bagi Ujie pilihan yang tepat adalah, Premium Beautiful Corset dan ShakeMe adalah produk yang terbaik untuk Ujie mengubah bentuk badan daripada chubby kepada selim melim :) 

Dulu walau badan berisi masih lagi dapat bentuk badan yang menawan dengan Premium Beautful, but sekarang ni dengan ShakeMe yang mengandungi garam buluh, soya dan fat burner pun boleh. 

Doakan Ujie berjaya ye kawan-kawan, ujie pun doakan semua peserta yang mewakili Top Leaders Circle berjaya!!!


Nak kurus cepat tanpa produk, agak mustahil, tapi dengan ShakeMe, semua boleh !!!
Lets ShakeMe and Shape. 



Premium Beautiful Expert & ShakeMe Expert


Berapa harga ShakeMe? 

Semenanjung RM 118.00
Sabah Sarawak : RM 122.00
20 pack kecil di dalam satu kotak

Postage? 
Akak tanggung :) 

Nak Order ShakeME?? 

CALL / SMS / WHASAP  NOMBOR DIBAWAH

017-6530616
Ujie 


Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.