DSM AWARD 2016 MY HALFWAY JOURNEY

Assalamualaikum & Morning semua :)

Syukur ke hardart Ilahi dengan limpah kurnia Nya, Ujie telah siapkan task yang amat penting dalam hidup Ujie. 

Task kenaikan pangkat Diamond Sales Manager (DSM) pada 17 Sept 2016. Semua orang boleh berniaga tak perlu bakat semulajadi atau kemahiran yang amat tinggi, sebab orang kata walau ambil course pendidikan paling tinggi pun blum tentu boleh naik jadi CEO dalam masa yang singat. 

CEO ??? Yesss...sebelum Ujie serius berniaga dengan Sahajidah Hai O ni, Ujie nampak 1 jer post ... jadi CEO business sendiri, walhal aku tengok orang tu biasa-biasa jer, bukan orang kaya pun. 

Apa pekerjaan yang membolehkan kita buka kedai 24 jam, keluar rumah atau bercuti ikut suka hati kita??I would say SHOM sahaja. Its doesn't matter apa latar belakang pun you all, boleh jer hidup bebas bekerja mengikut masa sendiri. Terus terang Ujie belum sampai tahap itu, but I can see my all my mentor in TLC have their own freedom time. 

Bangga jadi warga TLC atau Top Leaders Circle dan warga Sahajidah Hai O Maketing. Dengan business ni Ujie boleh mersa gaji 2 kali sebulan, gaji kerja hakiki dan gaji business. 

Anyhow, Ujie tak nak imbas apa yang berlaku sebelum ujie naik pangkat sebelum ni :) yang berlalu tetap berlalu, segala kesusahan hanya kenangan, now keep moving , keep strong.  














Berkesempatan menjadi cover majalah Sahajidah Hai O 







Dapat Present daripada CDM Salleha Roslan :) 



Bakal CDM Safriza Azwani a.k.a my mentor, sempat berlari ke dalam untuk beri bunga kat Ujie :) . TQ Saf love you.




Rakan business, kiranya kami ni under 1 mentor Safriza Azwani :) 


Terpaksa pin baju, nasib baik rakan kongsi ada bawa keronsang lebih. 



Semua orang tengah tunggu nasi extra, nasi tak cukup, Saf yang paling lapar. hehehehe...


1 team kami 


Bersama CDM Salleha Roslan yang cantik dan manis orangnya. 


Tiada jalan pintas untuk berjaya selain berusaha!!!


Among the success person. 



Turun dari stage.. :) Thanks jurukamera bidang terjun Qila dan Tika :)  



Thanks datang Anis :) 



Yeayyy... Alhamdulillah...



Dengan Qila :) 


With our mentor Safriza Azwani 


Premium Beautiful Expert


With my rakan kongsi :) 






Kami dulu adalah stranger, tapi dengan business merapatkan kami :)


With rkan business, Yana Tahar


Bangganya bermentorkan Sohonita Negara, CDM Salha Zain :) 








Kami melakar masa depan kami, insha Allah, kami pun ingin berjaya ke puncak sama seperti mentor-mentor kami. 




Your Premium Beautiful Expert

Ujie

0176530616


Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.