BIOEVER PLUS A.K.A SUSUK MODEN DEMO

Assalamualaikum & Morning my blog reader :)

Hi, seperti yang dijanjikan,Ujie update event semalam by team Ujie  :).
Actually Ujie diberi tugas untuk demo BioEver Plus a.k.a Susuk Moden.
Suka sangat sebab Ujie memang suka demo BioEver Plus, sebab apa? Kesan yang serta merta okay.



This is my 1st speaker ever for produk demo talk BioEver Plus. 


Okay, nak cerita pasal model Ujie yang comel ni. 

Nama kakak ni Azlinda, atau panggil kak Linda jer, Dia mengalami tulang belakang patah selepas kemalangan tahun lalu, memang sangat sedih cerita dia. Suami dan ibu mertua dia meninggal dunia akibat kemalangan tersebut. Sehingga sekarang Kak Linda ni memakai tongkat ketika berjalan, bayangkan setiap hari kak Linda rasa sakit bahagian kaki dan tulang belakang dia. 

Ujie tak ada niat pun nak komen atau bertanya lebih daripada rasa ketegangan sebelah muka Kak Linda selepasa Ujie urut dengan BioEver Plus sebelah bawah dagu ke kelenjar bawah telinga kak Linda.  Tapi selepas Ujie urut, dia terus bagi feedback pada Ujie, 

Of course selepas Ujie urutkan BioEver Plus tu rasa best lah, macam nak tido, lembut, wangi...
Tak lama lepas tu, Kak Linda ni cakap kat Ujie, akak rasa macam nak berdiri lah, akak rasa segar...akak rasa bersemangat, sakit kaki tadi pagi tadi dak kurang, e'ehh...kak Linda sakit ke tadi kakinya, Ujie tak tahu pun. Akak tahu pakai Premium Beautiful memang bagus untuk tulang belakang, tapi lepas ujie gosok BioEver Plus tadi, terlalu best sangat sehingga Kak Lindsa nak berdiri... Subahanallah...Ya Allah...Ujie anggap ini kuasa Allah S.W.T. terkesima sebentar dengan Kak Linda, and ujie terkejut bila Kak Linda cakap, separuh dari tulang dia dipasang besi. . This is the 1st Ever Ujie dapat feedback yang terbaik for my 1st ever speaker dalam group yang besar. 


Inilah dia BioEver Plus. Apa yang ada dalam BioEver ni sehingga Kak Linda tadi boleh berdiri dan kurang sakit pada tempat bekas kemalangan tersebut. 

Dulu produk BioEver ni dah keluar sebenarnya tapi pakaging dia tak macam sekarang, dulu kena buka then pakai sudu bila nak ambil, but now dah senang, BioEver Plus just tekan and pam jer, sukatan dan memadai. 

Sukatan di dalam masih lagi sama 50gm.


BioEver package lama. 

Bahan ramuan masih lagi yang sama, ada Wild Soybean,Pegaga, wild yam, dan tambahan bahan adalah Japanes Long Life Grass. Gempak tak BioEver Plus :) 

Masih lagi menggunakan Teknologi Nano Liposome iaitu bila di apply ke tempat-tempat tertentu , nanti ujie tunjukkan last sekali ye, cream ni sebesar zarah nano dan meresap ke saluran darah kita dan penyebaran kebaikan akan mengikut saluran darah dan mengikut keperluan badan kita. Nama pun krim hormon kan. 

BioEver Plus ni boleh menngembalikan keremajaan dalam bentuk semulajadi, tidak ada bahan kimia. So memang sangat selamat bila menggunakan BioEver Plus ni, awet muda, tanpa menggunakan pincagari nak cucuk sana dan cucuk sini kan awet muda :) 





      
Thanks kak Linda sayang sebab jadi model Ujie semalam :) 
Love you and your feedback, nampak tak kak Linda dah boleh possing Premium Beautiful sebab kami Ratu Premium Beautiful  :) 

Gonna collect all the pict testimoni semalam, sebab ada 3 lagi testimoni BioEver Plus ni. Semalam tak sempat nak ambil gambar diorang al maklumlah semalam boleh jadi host jugak  :P







HARGA BIOEVER MAMPU MILIK  : 

1 BOTOL 50g

SEMENANJUNG : RM 268.00

SABAH & SARAWAK : RM 271.00 

POSTAGE : UJIE TANGGUNG :) 


Love  :)

Ujie Rozianah
0176530616 



Harzie. Powered by Blogger.