RANGKAIAN EZICLEAN TERBAIK

Assalamualaikum Semua, 

Hari ni Ujie nak kongsi kebaikan dan testimoni Eziclean. Ujie dah try sendiri serbuk sabun EziClean ni, memang betul-betul berkesan dan superb dan terbaik. 1st Ujie cuci kasut lama Ujie tau, dah lama tak pakai sebabnya terlalu kotor, then bila basuh, kotoran tu masih lagi ada, so Ujie pun malas nak pakai balikEziClean terbaik mencuci kain dan kasut !!


EziClean terbaik bersihkan semua kasut sekolah anak-anak. 


Kopi tertumpah? jangan risau, dengan EziClean confirm hilang. 

You all jangan risau tau, sebab EziClean ni memang berfungsi macam clorox, tapi bahan kimia tidak seperti clorox, malah menjaga kulit jarijemari kita yang halus ni.Baju berwarna kotor, jika direndam dengan clorox, confirm, warna baju asal pudar kan, tapi dengan EziClean jangan risau ye, warna baju, kain atau kasut macam baru. Ujie ada buat video testimoni actually, tapi buat masa ni tak dapat upload buat masa sekarang :P al maklumlah tengah menaip kat real 'office'. But its okay, later Ujie akan upload, sabaq naaa. So yang ni sebelum Ujie basuh kasut yang dah lama tak pakai sebab malas nak basuh, pernah basuh sekali, but tak hilang pun kesan.


So this is the result, esoknya Ujie bawa balik kampung, tengok warna kasut putih kan lepas ujie basuh dengan EziClean :) yang ni masa kat airport, nampaknya kena beli selipar sebab tapak terbuka pula :) , but its okay, sebab dah lama tak pakai kan kasut ni, then ujie lupa bawa balik KL balik...aduhhhh...nanti ujie upload video masa ujie cuci kasut ni dengan serbuk EziClean.


Kopiah En. Abang pun boleh putih melepak tau. Sejuk tak hati En Suami bila tengok kopiah dia putih bersih. Sayang lebih nih .... EziClean punya pasal pun boleh...


Siapa ada paip getah macam kat bawah tu? Ujie pun ada masalah yang sama tau. Rendam jer dengan EziClean, masalah selesai paipmgetah kelihatan baru dan bersih.


EziClean tipu jer kan...eh tak lah, sebenarnya Eziclean tipu jer bila kata kasut anak-anak tak bersih, lagi 1 yang Ujie suka, pengalaman sendiri kan, selalunya kita rendam kasut, then kita berus kuat-kuat sampai koyak kasut kita, tapi yang ni senang cuci Rendam dan gosok sikit-sikit pun dah senang hilang kotoran. 





Ada sesiapa yang mempunyai kuali seperti di bawah?
jangan risau, dengan EziClean, kuali bolej jadi baru tau :) 
jangan risau dengan kualiti dan ketebalan pada kuali kita, tak perlu gosok terlalu kuat, rendam jer 
dengan EziClean, gosok sikit-sikit, tadaaaa....



Alhamdulillah sedikit perkongsian daripada Ujie berkenaan serbuk sabun EziClean. 
Will continue with my new testimoni rangkaian EziClean ;) 

MINI STOKIS RANGKAIAN EZICLEAN DIPERLUKAN SEGERA !!




Panjang pula cerita Eziclean nih, nak order senang jerrr...you all boleh klik link kat bawah tu or sms 0176530616


Love 
Ujie :) 
Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.