BAJU LAMA MUAT GARA-GARA PREMIUM BEAUTIFUL


Jangan cakap hakak tak payung πŸ˜‰
Dengan Premium Beautiful baju lama boleh pakai 😍

Alhamdulillah berkat kesabaran selama ini, baju saiz M idaman hati 3 tahun
yang lalu dah boleh pakai balik dengan rasa selesa dan muat yang bukan muat-muat sendat gitu.

Ujie dah lama simpan pendam bak pakai  baju ni balik, nasib baik tak buang lagi. Terdetik di dalam hati nak pakai balik baju ni tadi. Bila sarung balik ya Allah memang muat selesa baju lama.

Honestly ujie tak suka pakai baju kurung yang complited dan banyak manik2, ca recently ujie sula sebab business women kan πŸ˜„ mesti nak ambil confident tu πŸ˜‰.

Dah lama pendam pakai baju coton dari butik-butik...alhamdulillah sekali lagi dengan Premium Beautiful Corset baju lama ujie saiz M dah boleh muat balik 😍

Kalau ujie jumpa Premium Beautiful Corser ni dari dulu mesti ujie lagi kecil dari sekarang. Nampak tak keazaman Ujie untuk turunkan berat badan pada BMI yang ideal makin membuak.

Jangan cakap akak diet bersungguh-sungguh pula. Memang dah lama ujie nak pakai balik baju-baju lama, ada yang ujie beli sekadar semangat nak bentuknbadan yang kecil dan diidamkan.

Testimoni ujie sendiri baju lama saiz M dah boleh muat semula dan nampak kemas bila kurang gempal.Tiada orangbyang dilahirkan dengan bentuk  sempurna.
InshhAllah dengan corset Premium Beautiful, bentuk badan macam mana pun mesti masalah boleh selesai.

Yang best Premium Beautiful direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan 😘

Love
Ujie
017-6530616


Harzie. Powered by Blogger.