ROAD TO BEIJING FREE VACATION

February 19, 2016
Road to Beijing free vacation you all's  :) . Gempak tak, well kalau diikutkan, alaaaaa bejing je pun kan, tapi kak ujie ni jenis yang naaakkkk sangat bercuti ke luar negara, walaupun orang cakap negara china je, tapi negara china pun ada salah satu daripada 7 benda ajaib di dunia :), great wall china atau tembok besar china. Percuma tau, hotel 5 bintang tau, pendek kata bawa duit shopping jer.


Untungnya bawa rakan kongsi semalam ke seminar Top Leader Circle  :) Tahniah Aisah rasa bertuah sangat dapat rakan kongsi yang datang ke kelas atau seminar memang rela hati bukan dipaksa. No pain no gain kan, memanglah mula-mula mungkin agak susah, tapi selagi ada ilmu di dada semua boleh jadi,kecuali kalau kita tak nak praktice, betul tak cik kiah ;) 



Guys, Road to beijing free vacation, kita warm up dulu tau. Kak Ujie dengan Aisah bukan main gelek lagi yer, ala-ala arobeks gitu. Apapun memang selesa sangat lah kan kami walau duduk di lantai, pakai premium beautiful lah katakan :) . Bukan tak ada kerusi, tapi sebab exited sangat nak tahu rahsia free vacation to Beijing!!!


Gembira tak terhinga dapat berjumpa dengan CDM Salha Zain, icon sohonita negara :) , Aisah you deserve it, lets do it babe, road to beijing free vacation, siapa nak ikut kami?
Korang jangan terkejut pula, dengan jual baju dalam jer kami boleh melancong ke seluruh negara dengan percuma, orang kata bawa duit shopping je lah :) e'ehh, kak ujie ulang tayang pula ayat ni. Haaaa lahhh, betul bawa duit shopping jer. 




Masa ni Kak ujie dengan Aisah duduk depan sekali :) biar terkena tempias orang yang dah melancong percuma dengan Sahajidah hai-o Makerting dah hampir 20 negara. 
Masa ni Kak ujie dengan Aisah dah macam cacing kepanasan, bukan apa cik kiah, kami memang dah teruja sangat nak pergi Beijing percuma i, doa-doakan ye :) 



Masa ni memang kami duduk tengah sebab terlambat sikit sampai, hik hik...


Go...go...go Beijing 2 tiket, ini kalilah !!!
Road to beijing Free Vacation berakhir dengan sangat best. Inginkan percutian percuma? bukan Beijing jer tau, mana-mana negara pun dikala musimnya confirm best dengan Top Leaders Circle!!!

xoxo
0173305025
Ujie :)






Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.