Meeting Road to Beijing with mentor

Assalamualaikum semua :)


Bersiaran lagi kak Ujie nih :). Baru-baru ni kak Ujie dan rakan kongsi Aisah Meran attend meeting 'road to beijing' dengan mentor kami bakal CDM Safriza Azwani  dan master mentor kami CDM Salleha Roslan. Fuhh... tak rugi datang, banyak tips-tips yang hebat, walaupun tak lama lagi mereka akan berangkat ke Osaka Jepun, e'ehh flight malam ni lah tu kan :) free trip, bestnyaaaa....In shaa Allah, kami nak fight for Beijing pula kan.

So sebenarnya, business ni tidak lah terlalu susah pun, cuma tepuk dada tanya selera,kalau nak jom kita start engine, tak nak duk diam-diam. Ahaiiii....kak ujie nak lah kan.... kagum juga dengan rakan business ujie, Liyana Tahar sanggup turun dari Terengganu ke Kuala Lumpur balik hari tu juga untuk attend meeting ni, yang penting aura positive tu besar untuk income besar :) salute!!! Ujie ni dah cukup sedia ke nak jadi pemimpin di masa akan datang, jawapan Ujie yes, ujie bersedia!!!

Meeting road to beijing membuka mata dan minda ujie untuk berjaya dan sediakan kelengkapan untuk berperanglah orang kata kan :) Seriusly suka sangat jadi premium beautiful expert ni, dapat bantu orang yang sakit macam ujie dulu dan dapat bantu orang yang susah dalam ekonomi juga ;) . Alamak skemanya ayat :) 

Best ke beijing ni sampai kena ada meeting road to beijing with mentor ni bagai kan. Memang lah best , sebab masa ni lah aura kita sebagai pemimpin, bukan BOS!! besar beza tu boss ni, bossy, alamak, rasa tertekannya, dah lah ekonomi kita pun tertekan, ni kan boss lagi menekan.  In shaa Allah road to beijing ni titik permulaan ujie dan rakan kongsi untuk melangkah jauh mencapai cita-cita yang tinggi!!!

GO...GO...GO Beijing !!!! Ini kalilah !!!

FREE VACATION !!!!



















Ni Aisah, rakan kongsi Ujie :)  




With our official photographer of the day Ms Damia budak kecil yang pakai Premium beautiful corset, she is 8 tahun tau, jangan main - main :) 



Selalu sangat terlepas ambil gambar dengan my mentor yang hari-hari dapat cash buyer Premium Beautiful :) 


Dengan master mentor TLC CDM Salleha Roslan yang tak jemu-jemu bagi support ;)



Ini Yatt, rakan kongsi Saf ;) 




Buat business ni happy-happy jer :) 



Dengan orang Ganu ni Yana :) 


We Love TLC
We are Premium Beautiful Expert
Beijing ini kalilah !!!

xoxo
ujie 
0173305025


Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.