YOU PREGNANT KE???

January 17, 2016
You pregnant ke?? dah berapa bulan ?? umang aih... kata orang nogeri e'eh, biar betik dia ni kata kita pregnant, rasa luluh hati jatuh gugur ke lantai macam ditikam-tikam jantung dan hati kak ujie. Ahaaaa...sodihnya kita masa tu , malu muka merah semua ada, kalau dah kahwin tak pe juga kan, ni kita masih single mingle, mentang-mentang muka kita nampak matang, alaaaa cakap je lah sebelum pakai premium beautiful ni umur 20'an macam umur 40'an. Itu pengalaman kak ujie sebelum pakai Premium Beautiful corset, apa perasaan anda kalau ada di tempat kak ujie? tak payah jawab kat kak ujie, kak ujie tahu semua pun akan mengalami perasaan apa yang kak ujie rasa, macam grrrrrr ...kan...kan... :) Perut buncit adalah masalah besar bagi orang yang macam kak ujie ni, betul tak ? 


Cer teka mana satu kak ujie? Of course I yang paling comel tengah bermanja-manja tuuu ^-^

Yang dah ada anak pula lain kisahnya, tapi issue yang sama, baby masih kecil dikatakan mengandung lagi, hmmm macam lah aku ni buas sangat kan :) gurau je, tapi kak ujie faham, perut mesti flabby lepas bersalin kan? ada muffin top gitue:) macam orang cakap luka lama belum pulih lagi, kau datang lagi heheheehehe...apa tu ??? maksudnya, katalah bersalin anak pertama, mungkin kita tak ambil berat pun pasal bentuk badan kita, sebab buncit tu tak berapa nampak lagi, tapi bila dah 2 ke 3 orang anak for sure jika anda tak menjaga body anda jadilah bahan gosip-mosip mak jemah jiran sebelah, cik kiah tu baru habis pantang dah mengandung lagi mak jemah pun datang ke rumah tanya lagi, you pregnant ke?? Al-maklumlah cik kiah tak tahu ada corset Premium Beautiful yang boleh pulihkan perut buncit dia tu.

Kak ujie rasa bertuah diperkenalkan dengan Premium Beautiful corset sebab apa?Instant shape, pakai 8 jam sehari je pun tak payah hard sangat, dapatkan saiz yang betul dari Premium Beautiful Expert macam kak Ujie ni, confirm selesa, bertenaga, cantik dan menawan :) 

Faktanya Premium Beautiful ni mempunyai fungsi Fra - infrared (FIR) yang bergetar tanpa kita sedar dan membakar lebihan lemak dalam badan kita :) , bayangkan kalau kita berjogging dalam tempoh masa 30 minit, pembakaran kalori lebih kurang 350 kalori, tapi kalau kita pakai Premium Beautiful ni dalam tempoh masa 1 jam, kalori yang terbakar adalah  lebih kurang 900 kalori. Bayangkan kalau kita berlari atau berjogging dalam tempoh masa 1 jam, kita dah bakar lebih kurang 1600 kalori.  Betul tak apa kak ujie cakap ni :)






Yang kat bawah ni testimoni kawan kak ujie, yang sebelah kiri tu Cik yaya, sebelum dia kahwin, baru je kahwin tahun lepas :), badan kecil je, tapi masalah perut buncit dan mungkin lemak bersepah-sepah, tapi bila dah sarung Premium Beautiful, confirm ramping !!! Tahniah Cik Yaya, pakai Premium Beautiful terus ramping dan kecil :) 

Yang sebelah kanan tu Yana, sebelum pakai Premium Beautiful tu dah ada anak seorang, nampak tembam macam anak 3 orang kan, lagi pun masa tu dia selalu gugur , pakai je Premium Beautiful, terus macam anak dara kan :) Sekarang dah ada 2 orang anak, Alhamdulillah :)




Saya selalu dikaitkan dengan Premium Beautiful Expert :) Kak Ujie lah tue, hehehehee, tolong jangan kecam saya :P 




Jangan tanya aku lagi 'You Pregnant ke?' 
Nope , I'm your Premium Beautiful Expert :) 

Macam mana nak dapatkan set Premium Beautiful anda sendiri? 

Pm/whassap/sms kak ujie
0173305025
atau boleh klik link contact me kat atas sebelah kiri tu, tinggalkan nama dan no telefon anda pasti kak ujie contact secepat mungkin :) 



Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.