KAKAK SADO PUN BOLEH PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Ahaaaa....terkejut tak.... :)  kakak sado pun boleh pakai Premium Beautiful :) . Kakak sado ke adik sado ke yang kat luar sana tu, jangan terkejut tau anda pun boleh dapat shape yang di idamkan sebab ujie dulu pun memang kategori sado, sado ke ?? 'dua tangan atas bahu lah tew ;)'. 

Alkisahnya dulu-dulu, kak ujie ni memang pernah masuk gym dalam 2009 ke 2010 macam tulah, biasalah 3 bulan pertama memang aktive giler, suka mandi kat sauna gym je pun, tapi lepas 3 bulan, biasalah virus M(malas) melanda, badan dah separa sasa, se - sado yang mungkin, betul tak ayat kak ujie tu? hahhaha...  Masa tu tak tahu lagi pasal kewujudan Premium Beautiful Corset ni :) 

Tengoklah gambar kat bawah tu sebelah kiri masa kak ujie dan team office makan-makan kat rumah boss a.k.a Team Manager masa tu TM Alex Tan (miss you Alex), rock tak kak ujie :) ? yang tu 100% kak ujie tak pakai corset Premium Beautiful. Sebelah kanan tu tahun lepas lebih kurang dalam 2 tahun pakai Premium Beautiful konsisten pakai 8 jam sehari :) nampak beza sangat kan?

 Sebenarnya Premium Beautiful ni lebih kepada pembentukan badan, kurus dan cantik itu bonus, tapi kak ujie berani janji lah, sarung je Premium Beautiful ni hidup anda berubah 360 darjah eceh :) , kan premium beautiful ni instant shape :). Eh ni bukan main-main ek, ni cerita betul-betul, melainkan anda beli anda tak pakai konsisten.

Premium Beautiful akan mengalihan lemak-lemak yang bersepah di badan kita ke tempat asal, saintifik tak penerangan akak ? psttttttt...bahasa corset gitew, heheheehe...sebenarnya tak lah sebab sebelum kak ujie berkecimpung dengan premium beautiful corset ni kak ujie memang kaji dulu apa kebaikan sesuatu produk tu, walaupun pada mulanya kak ujie cari produk yang boleh mengawal fibroid kak ujie je, macam akak kata tadi kurus dan cantik itu bonus :). Maknanya kak ujie akan pakai dulu, rasa dulu baru kak ujie boleh kongsi 1001 kebaikan Premium Beautiful ni :) 

Kakak sado pun boleh pakai Premium Beautiful ,  betul tak ujie cakap ni? kalau kak ujie tak sarung Premium Beautiful ni, mungkin sampai sekarang jadi kakak sado lah kak Ujie ;) 






New Kak Ujie 2016 :) hanya dengan Premium Beautiful Corset, ada macam penggambaran majalah W tak :P



Premium Beautiful Classic dan Premium Beautiful  Elegence Corset




Nak dapatkan set Premium Beautiful anda sendiri ??

I'm your Premium Beautiful Expert :) 
UJIE
017-6530616 - SMS / WHASSAP




Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.