BETUL KE PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL PERUT KEMPIS?

Betul ke pakai Premium Beautiful perut boleh kempis? Jawapan kak ujie betul lah :) . ececece... jangan jeles ye tengok testimoni tsunami pb kat bawah tu, nampak tak si Viviana makin jelita pakai Premium Beautiful :) katanya : 

'Thanks to ‪#‎premiumbeautifulcorset‬...now my waist is 77cm!!

Thanks to #premiumbeautifulcorset...for making my body in good posture.

Thanks to #premiumbeautifulcorset...for giving me the confidence in wearing my coutures...

I love you #premiumbeautifulcorset.'

Biasalah tu kalau dah beranak pinak ni mana ada masa nak jaga badan kan, sentap mak jemah tau, nak jogging? jangan harap lah, hmmm kak ujie sendiri kalau nak jogging tu belum tentu esok tu kak ujie ke taman botanik putrajaya berjogging ye :) kadang-kadang tu kirim salam je :P

Betul ke pakai Premium Beautiful perut kempis? Kenapa pula tidak kan, dapat saiz yang betul daripada Premium Beautiful Expert macam kak Ujie ni, confirm terus dapat shape, tak kira lah besar macam mana pun body kita, senyum lah sampai ke telinga cik adik, jangan rasa kecewa jika bentuk badan kita tidak secomel kita kay :). Kak Ujie ada jalan penyelesaian. 






Ada lagi yang tanya kak Ujie, betul ke pakai premium beautiful perut kempis? Belum cuba belum tau cik adik manis :) . 

Kita mungkin tidak di anugerahkan bentuk badan yang 'perfect' atau kata yang tepat sempurna, even model tu pun ada juga yang kurus dan bongkok kan, siapa pernah tengok American Top Model? Kak Ujie memang suka sangat tengok rancangan tu sebab apa? Model ni cantik-cantik belaka, betul tak? Alamak terbongkar pula rahsia kak Ujie hikhik :) . 

Berapa ramai yang dapat badan yang mengiurkan seperti 'hour glass' ? Macam kak ujie cakap tadi, even model sendiri pun tidak dapat bentuk badan 'perfect' seperti 'hour glass' bila kak ujie tengok testimoni Viviana kat atas tadi, jawapan pada betul ke pakai premium beautiful perut kempis? BETUL!! :)




Testimoni kat bawah ni kak ujie kenal :) 
Ini Anis, Anis dulu pun tidak dianugerahkan bentuk badan yang 'perfect' , tapi lepas pakai premium beautiful, badan terus nampak shape, kalau badan besar lemak bersepah-sepah tu eloklah pakai premium beautiful adikku sayang :) jangan marah ye :) tapi kak ujie just nak cakap, biar macam mana bentuk badan pun, premium beautiful corset boleh dapatkan bentuk badan yang ideal untuk semua orang :) 


Gambar testimoni kat bawah ni siapa ya namanya :) . Ehemmmm, masih nak tanya lagi, betul ke pakai Premium Beautiful perut kempis ? Agak menyampah kak Ujie ulang-ulang soalan yang sama :P , jawapannya yes betul, pengalaman kak ujie sendiri okay :) Dulu-dulu, masa kak ujie tak pakai Premium Beautiful ni, orang selalu tanya dah berapa bulan :( sedih tak, entah bulan apa yang dia tanya tak tahu lah, tapi boleh dikatakan pada masa tu kak Ujie ada FIBROID kat dalam rahim, bila kak Ujie ingat semula baru akak terfikir, perut buncit yang melampau tu disebabkan ketulan darah yang besar seperti kepala baby di dalam rahim kak Ujie. Pengalaman yang ujie htidak dapat lupakan, selepas jalani pembedahan tu berat badan memang turun, itupun sebab sakit :( . 

Siapa nak kurus sebab sakit ? Berat badan naik lagi selepas sihat beberapa bulan pembedahan, mungkin terlalu banyak sangat antibiotic (hanya mitos kak ujie) kak ujie dapat masa dalam ward agaknya. Doktor sendiri sarankan kak ujie cari alternative lain untuk cegah fibroid, sebab fibroid boleh datang kembali. AWAS ye wanita-wanita di luar sana, kalau tak jaga pemakanan dan kesihatan kita even dah beranak pinak pun fibroid boleh datang pada anda!!!

Kenyataan kak Ujie, pakailah premium beautiful untuk pelaburan aset wanita kita. Sesungguhnya kita dianugerahkan aset yang sangat berharga untuk menyambung zuriat pada masa akan datang iaitu rahim, nak jaga senang sahaja, pakai premium beautiful corset :) pada masa yang sama kurus dan cantik itu bonus , perut pun boleh kempis :) 



0176530616
Ujie
Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.