Premium Beautiful jadi pilihan hati VIP

September 16, 2015
Wowww exclusive sangat kan, Premium Beutiful memang jadi kegilaan ramai wanita-wanita di luar sana tu termasuklah VIP Datin Qeera. Datin mengalami sakit senguggut selama 20 tahun dan di sarankan oleh mentor Ujie sendiri Salleha Roslan untuk consume Premium Beautiful. 
Alhamdulillah dengan bantuan Premium Beautiful mengurangkan sakit senggugut Datin selama 20 tahun. 

Begitu ajaibnya corset Premium Beautiful sehingga jadi pilihan VIP masa kini. Bila Ujie baca kisah Datin Qeera ni, teringat Ujie sendiri, consume Premium Beautiful pada mulanya hanya alternative merawat dan mencegah Fibroid datang kembali. Sakit selepas pembedahan dan sebelum pembedahan Allah sahaja yang tahu. 

Teringat kisah senguggut yang Ujie alami sendiri waktu zaman persekolahan. Ujie pernah pengsan masa balik dari skolah disebabkan menahan kesakitan senguggut ni. Ya Allah syukur sangat lebih 30 tahun juga Ujie sakit senguggut ni sebelum disahkan ada ketumbuhan fibroid sebesar 12 cm diameter di dalam rahim. Hati siapa yang tidak luluh bila dapat tahu ketumbuhan fibroid itu di dalam rahim, sedangkan Ujie perlu raim itu untuk melahirkan zuriat pada masa akan datang. Pilihan yang tepat untuk Datin Qeera memakai set Premium Beautiful sebab Ujie sendiri dapat merwat sakit senguggut hanya dengan Pemium Beautiful. Sejujurnya ubat-ubat penahan sakit adalah pilihan yang tidak tepat Untuk menahan sakit senguggut, memang banyak kesan sampingan yang boleh mudaratkan, bak kata doktor Datin Qeera menyebabkan kerosakan buah pinggang. Untuk pengetahuan, Ujie juaga adalah juara memakan ubat-ubat penahan sakit senguggut ni sebenarnya. Doktor yang merawat Ujie sendiri mengatakan kesan memakan ubat penahan sakit juga membawa kepada cyst dan fibroid. Kalau boleh tolonglah elakkan. 

Datin Qeera dan CDM Salleha Roslan berkongsi kebaikan Premium Beautiful Corset.


Boleh dapatkan majalah Mingguan Wanita yang ni ye untuk pembacaan lanjut :)


xoxo 
Ujie 
0173305025

Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.