TESTIMONIAL PREMIUM BEAUTIFUL DALAM BULAN RAMADHAN

July 03, 2015
Alhamdulillah dah 16 ramadhan lagi beberapa hari kita dah nak melangkah ke Shawal pula :)
Rasa macam cepat masa berlalu, lama juga Ujie tak update blog ni. Terasa rindu di hati gitu ... bukan apa semenjak peristiwa gempa bumi di kampung halaman sehingga sekarang ujie belum balik lagi meninjau keadaan keluara di kampung. 

Syukur famili ujie selamat dan sihat. Gunung Kinabalu kau tetap dihatiku, ku pernak menawan mu di puncak sana 20 tahun yang lalu entah bila lagi puncak mu tertawan semenjak peristiwa itu ... 

Eh..kelaut pula, biasalah ujie memang suka bercerita :) 
Well 1st time dalam bulan puasa Ujie consistence consume Premium Beautiful yang hebat ni, Ujie terus terang ujie bukanlah yang suka 'bersenam', bukan yang suka 'berdiet' jaga makan, tapi ujie nak body yang cantik dan sihat. Sebelum puasa berat badan Ujie 75kg, al -maklumlah kita ni kuat makan..hik..hik...hik...hari ke12 ramadhan berat berkurang ke 71kg, bukan senang tau ujie nak kurangkan berat badan macam ni kecuali masa hospitalize dulu. 

Tips makan macam biasa, makanlah apa pun tapi kurangkan makan nasi, hmmm ujie faham perut orang Melayu, perut orang Malaysia Ujie bangga Ujie anak Malaysia, walau ujie buka orang melayu :) , nasi memang tak boleh control kan :) , biasalah tu, 1st yang anda kena tahu bila Pakai Premium Beautiful ni, gastrik kurang selain minum Mineral coffee untuk tahan lapar dan BB Plus untuk tambah tenaga dan cantikkan kulit dari dalam. 

Ujie tak berapa kaji apa rahsia di sebalik Premium beautiful ni sebab even ujie tak minum Mineral coffee dan BBPlus, ujie tetap tahan lapar seharian, boleh dikatakan Ujie sahur 4.30am, Ujie boleh tahan sampai 8pm tanpa rasa lapar dan paling best sekali tidak ada gastrik :) 

In Shaa Allah 10kg more Ujie nak turunkan sebelum Hari Raya... Premium Beautiful memang membantu Ujie di dalam penurunan berat badan yang drastik. Latest on me June 2015 


Premium Beautiful jugalah yang telah selamatkan Ujie daripada ketumbuhan Fibroid semula. Alhamdulillah Ujie ingat lagi 2 tahun yang lepas 24 Mei 2013 , Ujie selamat menjalankan pembedahan pembuangan Fibroid sebesar lebih kurang  12- 14 diameter ukuran bulat, hmmm sebesar kepala budak tu. Thanks to Dr. Nazri, ni gambar yang diambil semasa pembedahan Fibroid Ujie di KPJ Selangor. 

Kalau diikutkan memang sengsara sangat masa tu dahlah memakan kos yang besar buat pembedahan. Bagi Ujie consume Premium Beautiful seawal mungkin adalah lebih baik daripada buat pembedahan, Premium Beautiful boleh pakai seumur hidup, kos cuma RM2300 - RM2800, TAPI pembedahan paling murah pum mungkin kat hospitak kerajaan itu pun mungkin dalam RM5000 - RM10000 , Ujiem menjangka sahaja, kalau KPJ Selangor RM28,700 masa itu, sekarang ni dengan GST lagi ujie percaya kenaikan bukan calang-calang lagi. 


Uniknya Premium Beautiful 70% untuk kesihatan 30% untuk kecantikan.Before consume Premium Beautiful atas bawah besar sama je ...hehehehe...After consume Premium Beautiful 
Testimoni sendiri
 Choose your own , dua-dua pun cantik, life time warranty
Premium Beautiful classic dan Premium Beautiful Elegance Testimoni customer, macam tak nak buka tu :)0173305025 
Ujie
Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.