REUNION 5SS2 SM ARSHAD KOTA BELUD

May 04, 2015
Hi, 3/05/2015 adalah hari bersejarah buat Ujie dan rakan-rakan kelas form 5 ya, kelas 5ss2 1997 , masa tu Ujie form 5 :).

Sekolah Menengah Arshad Kota Belud Sabah. Best tau, hampir-hampir 18 tahun tak berjumpa kot last jumpa 1997. So kami plan gathering kat Aroma Ikan Bakar pantai Remis, Jeram Kuala Selangor. Best tau makan seafood kat sini, recommended tempat perjumpaan, orang nak belanja kita ikut jew la..hehehe. Tempatnya boleh tahan selalu dengar tempat ni tapi tak pernah pergi. tempat makan ada yang kat dalam pondok dan ada juga makan tempat biasalah..mmm kalau ujie memang nak pergi lagi.


Kat Semenanjung ada 6 orang setakat ni yang gathering, Lamsan dan Afiq (boss of the day...hehehehe...sebab dia belanja 1 hari tu) , Marini, Sarni, Asmiza. Kalau dulu dengan perangai masing-masing dah besar ni bila cerita balik memang kami gelak besar...


Ok ni Tuan Lamsan sememangnya sporting.


Ni pun bos besar Afiq



Korang tak tau ni 1st jumpa kat sini...eh tak kat masjid tadi dah jumpa sebenarnya, tapi tak nak buat kecoh hehehe.. habis lah Jaja, Sarni n Nining berpelukan.



 Thanks to Nining yang belanja Kek Reunion 5ss2 



Nyum...nyum...ketam masak butter, actually Ujie yang order ni...not bad..ok lah


Sarni dan Nining satu ketika BFF


My Hubby tolong ambil gambar tapi silau pula


Haaa...yang ni ok sikit...ambil membelakang laut.


Haaa... ni me and Jaja (Asmiza)



Jaja sedang berfikir menu apa lagi yang tertinggal ni...me pula sibuk mengupdate status...hehehehe


Biasalah kami kan...wahhh Jaja, lawa bana tek kiti lua menjata...hahahaha ketara ada 2 camera ambil gambar


Me, Jaja, Nining and Sarni yang selim melim


Kami lagi berempat, tk sabar nak buat kat Sabah




Terbaiklah 1st reunion ni, my hubby pun menyelit ..hehehehe



Jaja n Ning hahaha...tak boleh belah...


Macam tangga pula 


Afiq dan My Hubby 



Our second activity kat Wangsa Walk, apa lagi karok lah..hehehe, I'm not a singer, but I can sing :P



Ehem..Ning n Jaja test power


Try test cuba, suara Afiq pun boleh tahan


Jaja yang sememangnya penyanyi di dalam jabatannya. 



 En Halim oi tak payah nak sengih2 kat kita...kita memang boleh nyanyi tau :P , Ujie dok tengok je lah microphone tu 


So Jaja n adiknya Noi start engine..hehehehe , Afiq beraksi...


Jaja and Nining sekali lagi megetest power :P




Ok, pekena teh tarik dulu kat NZ Wangsa walk sebelum balik



Anyway its release bila kita jumpa rakan-rakan lama kita, at least hubungan tidak terputus. Alhamdulillah dapat jumpa sebahagian daripada rakan-rakan sekolah lama, ujie rasa bertuah dapat contact semula dan in shaa Allah siapa tahu satu hari nanti mungkin boleh plan sama-sama next aktiviti atau something kami fikirkan bermanfaat untuk masa depan kami..
Next will update our latest outing picture.


See ya ... lovely Ujie xoxo :P





Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.