PREMIUM BEAUTIFUL ANUGERAH SM / SSM MARCH 2015

May 17, 2015
Alhamdulillah, tercapai juga 1st step Ujie naik ke pentas pangkat dalam business, best sangat bila dapat naik ke pentas terima anugerah. Kerja hakiki tak kan dapat macam ni. Ya Allah, bestnya boleh bergambar dengan semua top leader, dan paling bangga sekali Ujie di dalam group Top Leader Circle. I'm from 0 to hero, walau pun tak de lah hero sangat, tapi kalau dalam otak tu dah fikir nak ber jaya...nak berjaya...kalau orang lain boleh buat, aku pun boleh buat !!!

Sangat bangga di bawah pimpinan CDM Hj Azlan Deraman , seorang multi millionaire, bukan millionaire, tapi multi tau. Dia sudah buktikan, Ujie pun boleh buat. Bersama Icon Sohonita Negara CDM Salha Zain juga pengasa Top Leaders Circle. Bangga sangat di bawah naungan CDM Salha Zain, dulu hanya seorang surirumah dengan wang simpanan dalam account RM 14.60, boleh mencapai tahap jualan RM 2 juta dalam masa yang singkat. Memang idola Ujie sebab surirumah kot, kita yang bekerja sekarang ni pun belum tentu dapat simpan 1 juta ke setengah juta selepas pencen ke sebelum pencen. Simpan hutang adalah.

Alhamdulillah matlamat ujie adalah nak bebas daripada hutang, orang cakap nak berjaya kena berdamping dengan orang-orang yang berjaya dan terbukti berjaya. Ujie dah ke arah dan lorong yang betul, dalam banyak-banyak business , Sahajidah Hai O makerting lah yang banyak bagi income dan bonus setiap bulan pada ujie.


Antara penerima anugerah SM /SSMWith my mentor Safriza Azwani ...cantik kan dia :)


Kita tengah tunggu turn naik pentas With my master mentor CDM Salha Zain dan pasangannya CDM AlFaath Al Ayubi , pengasas Top leaders Circle, dan rakan group. Rasa bertuah sangan dalam group organisasi ni, terutama CDM Salha adalah 1st sohonita negara yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia. Melahirkan ramai jutawan yang berjaya di bawah pimpinannya. 
TOP LEADERS CIRCLE 

Lovely Ujie :)

0173305025

Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.