Jogging with Amirul Haziq Ashraf

February 08, 2015

Premium Beautiful Expert berjogging di taman botanic putrajaya seawal 7.30am hari ni...hehhehe...
Jogging dengan Amirul Haziq memang menduga kesabaran..hahahha...penat kejar dia..ye lah nak kejar budak aktif umur 5 tahun...nasib pakai premiim beautiful set masa jogging.
Apa pun ujie happy sangat dapat full quality melayan family beberapa hari ni.Tapi biz tetap berjalan macam biasa.
Seronok tau buat buat business online ni. Semua di hujung jari..lagi satu yang bestnya ujie bukan melalui pemborong..ujie adalah pemborong.Kalau nak bersohobiz tapi tak tahu nak buat produk apa boleh sms / wa / telegram ujie 0173305025

Lovely
Ujie😘😘😘

Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.