PUNCA FIBROID DAN CARA MENGHINDARI

January 28, 2015
Synonym dengan KURUS itulah Premium Beautiful...tapi sebenarnya 1001 kebaikan Premium Beautiful 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Alang-alang melabur untuk kesihatan dan kecantikan.

Kenangan pahit di dalam bilik pembedahan mengeluarkan ketulan fibroid dari dalam rahim ujie masih terpahat dalam ingaran, memang pahit dengan kos pembedahan yang besar. UJie mencari penyelesaian untuk kos rawatan bulanan selepas pembuangan
Fibroid adalah ketumbuhan yang berasal daripada tisu p ketulan fibroid, nasib baiklah Premium Beautiful ada ... dengan rahim yang tidak kuat kini kembali pulih di tempat yang asal. 

Ujie tertanya-tanya apa sebenarnya punca Fibroid dan Cyst ni?

Asal usulnya ketumbuhan daripada tisu pada rahim. Apabila membesar ia menjadi masalah pada seseorang wanita seperti menghimpit pundi kencing, mengalami haid yang banyak, sakit semasa haid dan bagi yang dah bersuami, sakit masa bersama. Ngeri sangat sebenarnya, bab haid yang banyak dan sakit, pundi kencing seperti dihimpit tu memang betul, pengalaman yang Ujie rasa sebelum fibroid Ujie dibuang.

Symtom-symtom yang Ujie rasa sebelum ni :

1. Kerap kencing
2. Sembelit
3. Sakit sangat ketika haid dan darah haid yang banyak
4. sakit tulang belakang yang teramat

Ada juga mengatakan wanita akan sukar mengandung
Bagi wanita yang mengandung, mereka terpaksa bersalin secarapembedahan cesarean.

Sebenarnya bagaimana wanita dapat fibroid ni tidak diketahui dengan tepat tapi Dr Nazri (KPJ Selangor) yang merawat Ujie mengatakan bahawa kemungkinan berkenaan dengan pemakanan dan ada kaitan dengan hormon estrogen pada wanita kebanyakannya berusia 30 - 40 tahun iaitu usia reproduktif. Sebab itu Ujie sarankan wanita - wanita dalam dunia memakai Premium Beautiful, mencegah sebelum merawat.

Ujie baca juga sebenarnya bagaimana Fibroid ni dirawat.

Dalam bacaan artikal Ujie sebenarnya kebanyakan Fibroid tidak perlu dirawat, TETAPI doktor akan mempertimbangkan atau menyarankan rawatan bergantung kepada : 
1. Sebanyak mana haid dan sakit senggugut dihadapi.
2. Berapa cepat Fibroid tersebut membesar
3. Usia kita
4. Keinginan untuk mendapatkan anak, kerana fibroid boleh mengakibatkan kesukaran untuk mengandung. 

Biasanya 2 jenis pembedahan yang disarankan oleh doktor : 

1. Myomectomy - dimana ketumbuhan itu sahaja yang dibuang (25% risiko fibroid datang semula dalam tempoh selepas 10 tahun)
2. Hysterectomy - buang kesemua rahim. 


Ngeri kan .. Tapi lovely di luar sana tu jangan risau, ada alternative lain untuk merawat Fibroid ni, Ujie telah amalkan pemakaian Premium Beautiful, alhamdulillah, dah setahun Ujie menggunakan corset ajaib ni, dan banyak perubahan yang berlaku pada diri Ujie terutamanya period pain dah kurang dan sakit tulang belakang dah kurang, begitu juga symtom Fibroid juga dah hilang.

Dah dapatkan set Premium Beautiful anda sendiri? 




Dapatkan consultant percuma daripada Ujie. 
pm / whatsapp/ telegram ujie 0173305025

Lovely :)
Ujie




FIR Premium Beautiful

APA ITU FIR??????

Apa yg dpt saya simpulkan ialah FIR adalah satu keadaan cahaya yang secara biasanya kita tak nampak pd mata kasar yang mana cahaya ini dapat dipantulkan dan boleh diserap oleh objek. Cahaya ini adalah cahaya sihat yang sgt berguna pada tubuh badan.


KEBAIKAN FIR
✔Ramai yang dah tau kebaikan FIR dalam PREMIUM BEAUTIFUL yang mempunyai kekuatan daya tembusnya yg sgt kuat,
✔reaksi hangatnya dapat membantu menembusi lapisan kulit ( ini tidak bermakna pakai Premium Beautiful panas….no..no..no),
✔mengembangkan pembuluh darah halus dan menghidupkan sel2,
✔menghalang sel2 kanser daripada membiak,
✔melancarkan peredaran darah & metabolisme serta membuat badan menjadi lebih sihat.

LAGI TENTANG KEBAIKAN FIR
membantu sistem pengaliran darah
membantu masalah migrain
membantu masalah asthma
membantu masalah resdung
membantu meningkatkan kemampuan sex
membantu mengatasi masalah ruematik
mengaktifkan sel-sel & meningkatkan motabolisme
membunuh sel-sel kanser
mengurangi risiko kanse akibat radikal bebas
menghilangkan bau badan
mengatasi masalah jantung koroner
mengatasi masalah darah tinggi & darah rendah
mengatasi masalah pencernaan/fungsi hati
mengatasi masalah gangguan tidur

Adalah FAKTA “material yang mengandungi FIR cthnya seperti PREMIUM BEAUTIFUL KORSET dapat membuat tubuh menjadi hangat & berkeringat.
Namun ianya tidak menyedut racun ke dalam tubuh kerana material yg mempunyai FIR sahaja mempunyai kesan terapeutic (pembaikan), jika digunakan pada masa panjang tubuh akan menerima manfaat kesihatan yang optimum
FIR ini juga sangat berbeza dengan kemoterapi & FIR sering digunakan sebagai altenatif rawatan dihospital.
Kesan Dari Segi Pembentukan Badan:
✔Menaikkan punggung dan menegangkan payudara
✔Berkeyakinan dan berketrampilan
✔Menurunkan berat badan
Sinar Infra Merah Jarak Jauh (F.I.R) Yang Terdapat Pada Pakaian Premium Beautiful:
=================================
✔Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
✔Mengekalkan kesegaran badan
✔Mengurangkan kandungan asid dalam darah
✔Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
✔Tidur dengan lebih nyenyak
✔Menghilangkan bau badan
✔Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
✔Meningkatkan kadar metabolisma
✔Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
✔Mengelakkan pertumbuhan bakteria
✔Mengeluarkan peluh asid
✔Membantu menghilangkan kulat dan fungus
✔Membantu membersihkan udara dalam badan
✔Mengekalkan kepanasan suhu badan
✔Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
✔Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
Uniknya Akwatek dan Akwadine:
===========================
✔Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
✔Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
✔Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan
✔Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)
✔Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
Kesan-Kesan Awal Pemakaian Premium Beautiful :
=================================
✔Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain
✔Sakit tulang belakang – bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang
✔Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin
✔Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut
✔Payudara terasa sengal-sengal – memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja
✔Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan
✔Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR
✔Berat badan turun – menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian


Feel free pm/ wa / sms 0173305025 






  
Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.