Get Set Go by Salha Zain Icon Sonita Malaysia

February 01, 2015
Ya Allah...berapinya talk daripada foinder Top Leaders Circle dan icon sohonita Malaysia semalam Salha Zain...maaflah tapi apa yang Ujie nyatakan disini semua tips2  terbongkar semalam ... rahsia yang CDM Salha pegang selama berniaga. Rasa-rasa kalau buat talk kat luar ni berapa charge agaknya? Tapi CDM Salha bagi FREE sahaja... sebab itu Ujie sayang sangat dengan Top Leaders Circle. Leading dalam online business via media social. Ujie memang berangan nak jadi macam dia...In Shaa Allah...terus terang Ujie nyatakan disini, Ujie sudah tak tahan dengan kerja hakiki Ujie.Bukan sebab penat... tapi asyik dijadikan point kesalahan para orang atasan sahaja. Jadi bahan tempat meluah kemarahan. Dalam business ini mentor marah tak apa sebab mentor betulkan kesalahan kita, mentor marah sebab nak Ujie jadi jutawan, sebenarnya bukan marah, mentor Ujie Safriza Azwani tak pernah marah Ujie pun tapi ketegasan dia buat Ujie rasa bersalah dan nekad nak berubah.
Sebab Premium Beautiful melekat kat badan memang mata dan badan sentiasa segar mendengar segala tips Salha Zain ... onvat CD ada 7 steps...hehehe kena ingat tu...ok Ujie nak kaji lagi mana kelemahan ujie...Anyway hati ni ujie rasa bangga sebab anak rimau Ujie Deqna a.k.a Ruzanna Radzi memang berani dan alhamdulillah wave pertama Deqna 1 set Premium Beautiful...
Get Set Go...memanh seronok dengar cerita CDM Salha semalam dia nak ajak kami semua naik 1 flight ke Bangkok...sawadeeka....ya Allah...tunaikanlah semua  hajat kami.



Ujie dan CDM Salha Zain 


Ruzanna @ Deqna punch Premium Beautiful 31.012015 


Bersama mentor Safriza dan Salleha

Get Set Go ... jom Bangkok


Lovely 
Ujie 
0173305025

Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.