CERITA SEMALAM...SAWADIKA...

January 29, 2015
Assalamualaikum ... Hi my lovely blog reader I'm Premium Beautiful Expert :)... masih lagi Januari 2015 dan di masa penghujungnya... Alhamdulillah diberi lagi kesempatan bernafas di dunia ...

Aura semalam masih lagi dibawa ke hari ini ... ya Allah penangan kelas IMP kat Dolomite semalam...sebenarnya tiada satu pun kelas yang Ujie attend ni tak best...semua best-best..Ujie rasa amat bertuah di kenalkan dengan Syarikat Sahajidah Hai O Markerting sebab aura jutawan kuat sangat, sentiasa beri Ujie semangat Untuk terus berjaya. Kalau Ujie bawa semua kawan-kawan dan rakan-rakan kongsi Ujie ke kelas ni...fuhhh...mesti semua jadi an berjaya...banyak tips-tips yang Ujie ingin kongsikan bersama otai-otai jutawan...



Sebelum naik ke kelas..CDM Salleha mesti akan beri kata semangat kat kita orang, best sangat di bawah naungan CDM Salleha yang comel ni ... 


Yang ni sebelum nak start kelas ... kat belakang tu lah mentor Ujie DDM Safriza Azwani, tapi nak habaq dia ni memang tegas tapi baik hati...luah lah apa pun kat dia, mesti dia ada cara dan solution. 




Biasalah sebelum kelas nak mula mesti nak ambil aura-aura tu...so exited bila kelas bermula


Next trip : Bangkok Thailand .. Sawadika ... :)


Ok, yang ni sebahagian daripada group Top Leader Circle (TLC) 


Sebab tu update tido jam 2am... tak kisah pun sebab aura dalam kelas IMP ni memang kuat... 
Anyway kami semua Premium Beautiful Expert, Ujie tak lupa juga dengan team member Ujie kat Sabah sana Insya Allah... Ujie dan mentor Safriza akan melangkah ke Kota Kinabalu pula membesarkan lagi network.. yeayyy .... seronok tau, kalau kerja hakiki nak minta cuti pun susah nak balik kampung. Nak tahu macam mana berniaga dengan income besar, part time or full time??
Boleh pm/sms/wa/telegram

Ujie 0173305025

I'm Premium Beautiful Expert 
Sawadika ....






Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.