PREMIUM BEAUTIFUL MENCEGAH DAN MERAWAT FIBROID

December 22, 2014
Assalamualaikum salam sejahtera pembuka kata Ujie nak berkongsi macam mana Premium Beautiful mencegah dan merawat Fibroid dan Cyst. 
Tidak dinafikan kita sebagai wanita tidak sedar atau kurang sedar yang Fibroid ada dikalangan wanita. 
Fibroid adalah ketumbuhah yang berlaku pada dinding rahim, khususnya pada lapisan otot. Itu yang terjadi dalam rahim Ujie, darah berkumpul dalam rahim Ujie sebesar 12 diameter , sebesar kepala baby. Fibroid boleh berlaku kepada semua wanita yang berumur lingkungan 30an hingga 40an, tapi zaman sekarang sebenarnya ia Fibroid boleh berlaku pada setiap wanita, why? faktor pemakanan dan gaya hidup yang tidak sihat. 

Permulaan hidup Ujie dimasukkan ke KPJ Selangor sebagai pesakit Fibroid dirawat oleh DR NAZRI, 24.10.2013 Ujie menjalani pembedahan pembuangan Fibroid, Doktor tak tunggu lama lagi, memang kena buang sebab darah dalam badan semakin berkurangan, darah dalam bank darah pun berkurangan (darah O- ). Pembedahan yang amat perit dan sakit sebagai seorang wanita yang masih bujang apabila perut rahim kita dibuka seperti orang yang dibedah bersalin cesarean. Fuhhhh..memang sakit sangat Allah sahaja yang tahu. Ujie sembunyikan daripada Mama n Bapa pasal pembedahan ini sebab tidak mahu mereka susah hati di Sabah sana, sehingga kini. 


Perkongsian Fibroid yang dikeluarkan dari perut Ujie, kredit to DR NAZRI dan EN Halim yang hantarkan perkongsian gambar Ujie semasa di bedah...


Setiap 3 bulan Ujie akan menjalankan pemeriksaan di hospital dengan untuk memastikan Fibroid tidak datang kembali, ya...fibroid boleh datang kembali, Doktor Nazri sarankan cari alternative lain untuk mencegah dan merawat supaya fibroid tidak datang kembali. Mencari sesuatu yang boleh mencegah dan merawat fibroid memang mati akal dibuatnya sebab Ujie memang degil dan kalau boleh dah tak nak makan ubat. sehinggalah Ujie jumpa kawan lama Ujie satu office dalam Facebook yang selalu post mengenai Premium Beautiful, Ya Allah tak disangka-sangka Ujie rasa bertuah dapat jumpa kawan lama x office mate, dia menjalankan business Premium Beautiful, pertemuan pertama jumpa di KFC petronas Taman Equine, Noly bercerita pasal business plan, tapi Ujie berminat dengan corset dia sebenarnya, sebab Ujie pun dulu gila nak kuruskan badan, al maklum lah selepas pembedahan berat badan lagi naik nak ke 80kg.

Disebabkan Noly cerita pasal Premium Beautiful ni boleh rawat fibroid, dengan tidak membuang masa Ujie cakap nak cuba terus. Pertemuan pertama dengan Safriza Azwani, mentor pada Noly dan mentor Ujie sekarang, 1st sarung je long girdle Premium beautiful... fuhhhhh...dia grab perut area bekar pembedahan tu memang terbaik. Pakai pula satu set...fuhhhh tak dapat Ujie gambarkan betapa hebatnya teknologi ciptaan Premium Beautiful. 

Sehingga sekarang Ujie dah pakai lebih kurang 13 bulan atau setahun satu bulan ujie pakai, memang teman setia ujie pembakar kalori, pembakar semangat. Ujie berjaya turunkan berat badan ke 70KG, Ujie tak diet, makan nasi makan makanan yang biasa orang makan, AMAZING nya kalau makan pakai set Premium Beautiful ni, makan jadi Auto control. Bukan penutup selera tapi memang cepat kenyang.

Perkongsian bila kita amalkan pemakaian Premium Beautiful Corset, gambar bawan ni adalah dalam tahun 2009, dan yang bawah lagi, skirt hijau, tahun 2014, bukan buat transformasi, tapi iya auto transformasi, body kita lagi cantik solid. Why not grab 1 for yours :)

2009


2014

Premium Beautiful buatkan kitaran haid Ujie dah normal, darah ketul-ketul yang keluar sebelum ni dah tiada. Alhamdulillah perkongsian Ujie dari hati yang ikhlas mencegah lebih baik dari merawat, tapi kalau dah terkena ada lagi alternative lain yang kita boleh guna pakai dan terbukti berkesan melawan fibroid. Aset wanita adalah amat berharga kerana denagn fibroid, kita boleh mendapat kesan dan impak yang besar pada diri sendiri dan keluarga.Sebab dengan fibroid peranakan kita boleh dibuang, sayangilah rahim kita.
Ujie mendalami Premium Beautiful dan sampai sekarang memang confident 100% boleh membantu wanita diluar sana dengan berkongsi kebaikan yang ada dalam Premium Beautiful. Ingin dikongsi juga Premium Beautiful adalah corset anti kanser. 

Ingin memiliki Corset Premium Beautiful anda sendiri? 

Boleh PM/wa/telegram/sms/viber/wechat Ujie direct 0173305025
sila follow : 
Instagram : UJIEROZIANAH 
Facebook : Ujierozianah  
Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.