Premium Beautiful Korset

Hai semua...

Ada ni haaa tengah mengedit apa yang patut, persoalan utama kan kenapa Premium Beautiful Korset? 

Basicly kak ujie jatuh cinta lepas memakai hari pertama, orang cakap tak kenal maka tak cinta...hehehhe...perkenalan kali pertama jadi jatuh cinta...cia..cia...cia...

Yang penting WARRANTY SEUMUR HIDUP YOU ALL...


1. Long & Short Bra

- Rekabentuk unik 3 dimensi cup pyramid menampung payudara agar tidak jatuh dan bertindak menganjalkannya.

- Bentuk 'U' di belakang mengagihkan lelemak ke tempat yang sepatutnya.

- Membantu mengempiskan perut buncit dan masalah berkaitan perut.




2. Waist Nipper

- Mengandungi 7 tetulang teknologi tinggi untuk membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc dan sakit pinggang. 

- Membantu mengagihkan lemak yang terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung menghasilkan bentuk badan yang ideal.

- sesuai untuk wanita selepas bersalin menggantikan barut tradisional.







3. Long Girdle

- Rekaan dan jahitan unggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempersona dan meninggikan pinggul.

- Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

- Rekaan mampatan 2 lapisan berfingsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha yang menarik. 





3. Short Bra.

Amboiii....

Nak short bra pun boleh jerr dik non, bukan ape, tak kan nak pakai hari-hari long bra tu kan, kalau tak nak pakai 1 set biasanya kak ujie akan pakai short bra, dah tak reti dah nak beli bra kat luar sana tuh...sebb Premium Beautiful Korset ni jer yang paling selesa bagi kak ujie. 







Design sama jerr, but tang perut tu dia pendek macam bra biasa...hehhee. :) 


So you all yang nak pakai Premium Beautiful Corset tu, boleh jer klik link kak ujie kat bawah tu ye, send jerrr whasap, or sms ke 0176530616 :) 



Love 
Ujie

Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.