MIN KAFFE DAN GARLIC SET KEMPIS PERUT






Ujie just nak kongsi hari ni testimoni dari ujie sendiri ... Min Kaffe pengganti panadol
So biasalah ujie bangun pagi-pagi cuma hari ni ujie cuti setelah bekerja 6 hari berturut-turut ... hmmmm...rasa sangat mangkuk hayun itu di situ ....eh ayat apa ujie pakai ni...kepala senteng sikit hari ni.. malam ni ada tournament bowling with belalang event kat nilai sport centre ,,,dah lama tak beraksi ...tetiba nak join pula hari ni .... huhuhuhu...

Anyway...bangun dengan kepala yang berat ...pening...mungkin effect kerja yang melampau lampau...tak nak minum panadol or pain killer ... nanti mata ujie bengkak ...  even masa kena denggi hari tu pun doc tak bagi panadol ... tahan sakit macam tu je lah ...PASRAH...

Teringat Min Kafee kat dapur ..hmmm...tak pernah try lagi minum masa sakit kepala ... then try lah minum time sakit yang kritikal...dengan izin Allah ...sikit-sikit sakit kepala ujie reduce ... pening pun berkurangan ... Alhamdulillah...sampailah ujie menaip dan berkongsi dengan anda yang membaca blog ujie ni ... thank you mineral coffee ....the best part ujie dah ada pengganti panadol dan painkiller ... no more alergic mata bengkak .... Min Kaffe pengganti panadol

Siapa yang pernah kena GASTRIK ???

Simptom-Simptom Dan Tanda-Tanda Serangan Gastrik

Antara simptom gastrik yang paling biasa dialami ialah ketidakselesaan dan sakit perut. Tanda-tanda lain ialah:

Ketidakhadaman (dyspepsia)
Sakit ulu hati
Sakit bahagian abdomen
Sendawa
Hilang selera makan
Rasa loya
Muntah, darah ataupun bahan yang kelihatan seperti kopi yang dikisar
Najis berwarna gelap

Sebelum kenal Min Kaffe ni Ujie sendiri pernah mengalami GASTRIK yang sangat teruk, sehingga menyebabkan Ujie tak boleh berdiet langsung !!!

Menakutkan lagi berat badan ujie naik mendadak. Ya Allah jenis yang kuat makan ke apa ?? memang pun...hehehe. 

Selepas consume Min Kaffee dan GARLIC nih, alhamdulillah gastrik hilang, dan senang Ujie nak berdiet dan kurangkan berat badan. 

Garlik memang banyak bantu Ujie keluarkan angin dalam badan. Selalu kentut dan sendawa, serius badan sangat selesa. 

Min Kaffee pula secara tidak sengaja sentiasa mengenyangkan, minum 1 sachet waktu pagi boleh tahan sehingga tengahari. Alhamdulillah banyak bahan suppliment Sahajidah hai O yang membantu ujie kurangkan berat badan. 


Harga : RM 33.00 (SEMENANJUNG)
             RM 35.00 (SABAH & SARAWAK) 

COD area KL/PUTRAJAYA & Selangor 
Postage : Semenanjung RM 7


                       Sabah & Sarawak RM10


 Ujie
 0176530616






Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.