JANGAN KATA TIDAK !!

June 13, 2014
Wah macam tajuk lagu gitukan ...
Top Leaders Circle adalah nama bertuah untuk usahawan - usahawan di seluruh negara sebenarnya. 
Ujie rasa bertuah bila berada dikalangan orang - orang kuat terutamanya wanita-wanita di dalam Top Leaders Circle. Pada Ujie siapa yang tidak berada di Top Leadres Circle adalah orang-orang yang rugi. 

Kalau hendak berjaya kita hendaklah duduk dikalangan aura-aura positive, terus terang ujie bukalah orang yang rajin atau bukan lah orang yang pandai berniaga. Syukur alhamdulillah dengan ajakan seorang kawan, ujie dapat mengenali satu training business centre yang percuma, mentor- mentor yang memberikan 100 % commitment kepada ujie untuk terus berjaya " MENUJU PUNCAK" kan ..macam AF pula :)

The power of mentor ... The power of women ... The power of Top Leaders Circle daripada orang yang biasa biasa sahaja .. now ujie ke arah yang amat luar biasa... Ya Allah semoga aura positive istu sentiasa ada dalam diri Ujie. 

Mereka adalah jutawan, CDM SALHA ZAIN , CDM SALLEHA ROSLAN  


Beruntung kan jadi mcm mereka...masih muda lagi ... sudah mempunyai kereta mewah, rumah ... milik mereka sendiri ....Ujie tertanya - tanya ujie bila lagi ???

Mereka menyediakan kelas-kelas ilmu secara percuma, kelas yang amat selesa semua kemudahan ada, rasa kelas tu macam rumah kedua wajib datang tiap-tiap minggu untuk majlis ilmu.


Kelas memang happening ... CDM Salha Zain , wanita kamikaze gelarannya kalau beri talk memang berasap bontot, telinga mesti kena paasng betul-betul kalau tidah melepas tips-tips yang menarik dan berkesan, macam nak buat terus je dengan tips-tips dia ... apatah lagi dengan CDM yang lain Izyan Liyana , Izyan Liyana memang keluar dengan tips - tips yang menarik, 
CDM kesayangan Salleha Roslan 
tahniah ujie ucapkan dengan berkat usaha, pengorbanan dan kesungguhan dia juga telah
 mencapai
 tahap tertinggi dalam syarikat. Kitaorang memang suka berselfie selfie dalam kelas .... heheheh ....


Kemas dan selesa kan ... ujie belum tunjuk pantry lagi tu....hehehe ...


Kami adalah usahawan yang berjaya.. anda bila lagi ???

Nak income yang besar-besar tapi tiada sumber atau idea? rasa macam segan, tiada ilmu, nak belajar ilmu berniaga kena bayar mahal- mahal ??

Jangan risau, kami di Top Leaders Circle mengalu - alukan kedatangan anda yang ingin menceburi perniagaan sehingga anda berjaya In Shaa Allah ... boleh tidak kira siapa pun ... yang penting anda ada semangat nak berjaya, anda boleh !!

pm ke www.facebook.com/ujierozianah , sms / wassup / wechat /viber, dengan menaip saya nak jadi ahli TLC <nama> <no telefon> <kawasan>   hantar ke 0173305025.

Ujie akan hubungi anda semua secepat mungkin. 


Ikhlas, 
Ujie :)Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.