Kesayangan kita Premium beautiful n BBPlus

January 19, 2014
Kesayangan kita...teringat kawan kat opis dulu ada kesayang kita...sekarang dia dah kahwin dengan kesayangan dia...hehehehe....ujie pula ... kesayangan kita Premium Beautiful n BBplus.

Kenapa? Sebab hari-hari ujie pakai... kat rumah pun pakai ... dulu ujie ingat pakai corset ni rasa rimas...sesak nafas... but I've change my mind....pakai 8 jam x cukup tau ... tak pakai rasa macam rasa bersalah...Dengan Premium beautiful ujie dapat bentuk badan yang di idamkan.. tak payah diet n excercise teruk2 .. body pun dah mantap ... beautiful gitu ... 


Dulu - dulu badan besar rasa chubby sangat nak pakai cardigan pun masih nampak lemak2 kat area pinggang tu...ewwww ... now i'm happy and  jeans pun dah rasa longgar... bak kata Safriza jangan beli bau baru dulu ... nanti body kecik lagi...hehehe...3 months using this corset PB i'm so happy :) . Semalam bila pakai baju lama macam pakai kain karung...eh ... baju besar sangat ... nak kena author baju2 lama ni tak pun derma kat anay yatim mana yang tak guna tu...

Ok sikit lagi target to remove the fat from my body ... I have a target for this year at least, 20kg remove from my body ... USAHA TANGGA KEJAYAAN !! 

Kenapa BBPlus ?? 

Banyak kelebihan bbplus ni.. memandangkan usia bukan 20an lagi .. collogen dalam badan pun makin berkurangan .. ujie nak replace balik collogen yang hilang tu ... YES BBPLUS berkesan ...dah tidak menggemukkan coz ramai yang tanya ujie bbplus ni cologen yang menggemukkan tak? Pada ujie tidak, jangan risau yer...

Dengan BBplus ni boleh mengurangkan garis2 kat muka @ badan kita ... minum sebelum tidur bangun pagi mesti nampak muka berseri2 .. makin cerah !! Awww...bestnya... x yah pakai bedak tebal2 bagai .... hehehehe...ujie ni lah orang yang paling malas nak bermekap... but lately mcm teruja nak tempek bedak sikit n eyeliner ...so kita selfie hari2 ... hehehe...






Trip Shanghai ... 

Opsss... tak lama lagi ....huhuuhu...harap2 sempat lew ke Shanghai bersama member TOP LEADERS CIRCLE ... tak nak cakap banyak pasal trip ni ... cuma nak fokus tuk dapatkan free trip ni.. AMIN ...

happy with Premium Beautiful n BBplus Collagen 

**LOVE MY SELF**
               Ujie


Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.