Fenomena transformasi Premium Beautiful (PB)by me

December 09, 2013
Yeah...dah update pasal BBPlus...suka sangat...ujie tahu ujie ni bukanlah orang yang aktive sangat..tapi ujie suka sohobiz ni...Ujie buat testimoni dengan diri ujie sendiri so ujie boleh cerita pengalaman ujie. Bukan semua orang yang boleh alami apa yang kita alami bilah dah pakai sesetengah produk tu...

Yang ni pula update ujie semenjak menggunakan Premium Beautiful a.k.a PB .....
1st respond from my best friend...cantiknya kau jie...dahlah kulit cantik...body kau pun cantik...mcm mana kau boleh transform mcm ni? setau aku kau ni orang yang malas bersenam...baru je minggu lepas ko datang dengan lomak ko yang bertinkek tingkek tu...hehehehe...mana semua lemak ko.....1 minggu jie bkn sebulan...wahhh kawan aku ni  kemain lagi dia tanya aku soalan dalam tempoh 10 saat...

Yang sorang lagi pula dok renung aku dari atas ke bawah...bawah ke atas...ehhh...kenapa ko tengok aku mcm tu ? ko ni ada bentuk bodylah....dulu ko diet ko kurus juga tapi tak mcm ni...yg ni body ko lagi cantik..dah lah ko baru oprete...dah ok ke perut ko?

Hmmm....mcm ni lah jadinya jika anda memakai Premium Beautiful a.k.a PB ... ujie cuma nak shere kepada semua kengkawan...sedara mara....transformasi ujie ....


Yang ni sebelum gunakan Premium beautiful (PB)....sorry salah susun plak yang dec 2011... :)...yang feb 2013 tu ujie diet sendiri ...gila2 diet punya...hahaha...pas tu membesar bagai juara semula selepas pembedahan ...


Yang ni pula Mei 2013 ujie disahkan ada fibroid dan ujie kena buang ketulan darah dalam rahim ujie plus batu karang...huhuhu...memang tak nak lagi...sampai jul 2013 berat badan bertambah pula..Ujie dengan bos kat opis masa tu....then latest ujie mengamalkan Pil Maharani dan Premium Beautiful .... sentap ujie...masih ada harapan untuk kembali sembuh and normal ... ujie memang aktive bowling...but not active to jogging...hehehehe.




So...ni lah set ynag ujie amalkan start Nov 2013 until latest today... Premium Beautiful , Pil Maharani dan BBPlus...untuk kecantikan luar dan dalaman ujie ...hasil yang membangakan diri ujie dan meningkat level confident ujie...dulu malu2 nak ambik gambar ...kena sorok perut n kena tempel bedak tebal sblm ambil gambar...sekarang x perlu lagi...Alhamdulillah...

Untuk appointment boleh pm/ wa ujie 0173305025






Post a Comment
Harzie. Powered by Blogger.