Monday, 24 July 2017

CARA BAYAR PTPTN TANPA USIK DUIT GAJI



"KUALA LUMPUR, July 16 — More than half of the 622,768 Malaysians who have been blacklisted between 2010 and last January from overseas travel are borrowers of the National Higher Education Fund (PTPTN), the Immigration Department said."
Sumber: http://www.themalaymailonline.com/malaysia/article/immigration-more-than-half-of-622000-blacklisted-malaysians-are-ptptn-borro

Hi...kak ujie rasa berdebar tengok berita headline The Malaya Online pepagi nih, tapi tak sedar diri sendiri DAH SETTLE HUTANG PTPTN...

Alhamdulillah hutang PTPTN dah settle tahun 2016. Tahun nih target settlekan hutang kereta...chaiyok !!! boleh ke boleh???

Of course boleh!!!

Lagi sekali kak ujie perkenal kan diri sendiri, mungkin ada yang masih belum kenal kak ujie terutama rakan-rakan alam maya yang baru kenal :)

Saya Ujie Rozianah, kepakaran saya ialah membantu rakan-rakan yang ingin menambah pendapatan sehinggan 5 ke 6 angka setiap bulan dengan Premium Beautiful.

Tekanan hidup membuatkan kak Ujie tercari-cari apa lagi yang boleh menambahkan pendapatan kos hidup harian, tak kisah yang masih bujang atau dah berumahtangga.

Tak terkecuali dengan kak ujie sebelum ini, agak malu dan tebal muka kak ujie sebelum ini bila ingin bercuti ke luar negara tapi di sekat oleh pihak immigration walau balik kampung, tapi balik Sabah tak ada masalah, but pegawai immigration akan cakap macam nih, CIK BELUM JELASKAN PTPTN KER? malu syehhhh...hahaha dah lah hendsom.

Alhammdulillah dengan usaha berniaga Permium Beautiful, kak Ujie mampu menjana income bonus sehingga 5 angka dan settelkan semua hutang PTPTN dalam tempoh masa sebulan.

Tolong share kot-kot ade kawan-kawan atau sedara mara yang sedang alami nasib yang sama macam kak ujie.

You all boleh ke??
Of course bole, sesiapa pun boleh :)


jangan lupa whasapp kak ujie direct, biar kak ujie bantu you all :)

XOXO
Ujie Rozianah
017.6530616



Thursday, 20 July 2017

TUTORIAL SHAWL SENANG

Assalamualaikum semua...

hai, hari ni lain dari yang lain, kak ujie just nak share tutorial tudung :) 

sebenarnya dapat daripada pinterset link, hehehe...kak ujie suka sangat simpan, so boleh buat rujukan nanti. 






You all boleh ambil link bawah ni ye kalau nak tengok tutorial yang lebih banyak lagi  :)  

https://www.pinterest.com/pin/140806219171924/?utm_campaign=category_pp&e_t=3aee1b6d328941459bf4d150c1e02105&utm_content=140806219171924&utm_source=31&utm_term=8&utm_medium=2012


XOXO 
Ujie Rozianah



PREMIUM BEAUTIFUL JADI PILIHAN GURU SATRIA JAYA KUCHING

Assalamualaikum N morning  :)

Alhamdulillah dipinjamkan lagi 1 hari nyawa untuk hari ini :)

Hari ni kak ujie nak kongsi testimoni pengguna Cikgu Sekolah SK Satria Jaya Kuching :)
adik kak ujie sendiri Cikgu Rujiah. Maaflah dia sendiri yang edit tutup muka dia yang sebelah tu, hahhaaa. Gewam pula kite.

Positive feedback from Cikgu Rujiah, keputihan banyak keluar, alhamdulillah...sebab musabab sukar hamil pun adalah banyak keputihan. 

Sukur dapat membantu adik sendiri dengan keputihan keluar dengan banyak. 




Dah ramai yang berpuas hati dengan Premium Beautiful sehingga ke hari ini. katanya banyak keputihan dia keluar selepas konsistan pakai Premium Beautiful.  Tak sampai sebulan pun dah boeh dapat shape katanya :)

Daripada merawat terus dapat shape cantik :) 


Nak dapatkan premium beautiful sendiri?
Nak free fitting ? 

Boleh direct whasapp / sms kak ujie 


0176530616 :) 

xoxo
Ujie Rozianah 

No1. Premium Beautiful Expert 








Friday, 23 June 2017

SELAMAT HARI RAYA DARIPADA KAMI WARGA IPTV

Assalamualaikum hai semua :) 
Hari ni photoshoot daripada warga IPTV :) 

Kecoh juga memula nak susun bagai kan,  but at the end semua ok :) 

Tangan dihulur maaf dipinta
Erat hubungan sesama kita
Semoga gembira di hari yang mulia ini
Salah dan silap harap dimaafi











SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN

xoxo
Ujie Rozianah

Sunday, 18 June 2017

GOSIP-GOSIP BODY RAYA 2017

Assalamualaikum & Salam Ramadhan 23. 
Amboiii... masalah nih...kak ujie dah beli baju Raya bagai 5 pasang jerr...eh...tu bukan baju raya...baju yang tak sengaja terbeli sebelum puasa hari tu...alaaaa...time sale...sale ke?? hahaha perempuan kan....GOSIP-GOSIP BODY RAYA 2017. 


kak ujie ni masalahnya dah beli baju saiz ngam-ngam kat body kak Ujie. Orang yang cepat sangat naik dan turun berat badan. Perghhhhh sempat ke lagi 7 hari ni...eh 6 hari kottt nak raya dahhhhh...

GOSIP-GOSIP BODY RAYA 2017 alkisahnya memang style kak ujie time puasa lahhhh berat badan naik...orang lain kurus... its sugar...kena banyak minum air nih...apa pun kak ujie sangat yakin boleh muat baju Raya tahun nih sebelum raya dapat turunkan 5 KG sebelum Raya ...chayokkkk!!!!!!


GOSIP-GOSIP BODY RAYA 2017. Apa susah!!!! kak ujie dah # Selamattt.. in process get back my shape dengan cara short cut...ehhh...melabur lah sikit kannn...me?? pakai Premium Beautiful Corset jerrr..confirm baju RAYA kak Ujie muat... Jangan kisahkan tentang berat badan ....pakai PB confirm akan turun berat badan!!! cuma lamat atau cepat, tapi shape confim you all rasa macam magic :) 
INSTANT SHAPE YOU ALL .... 

GOSIP-GOSIP BODY RAYA 2017. Abaikan mulut-mulut puaka gaissss...You all...nak inform nih...beli 1 set PB akan berpeluang menang DUIT RAYA RM1000.00 , beli 1 set confirm DUIT RAYA !!! BELI 2 ATAU 3 SET CONFIRM LEBIH BESAR CHANGE MENANG DUIT RAYA RM1000.00, tapi memang confirm akan dapat!!

Best kan dari founder TLC. Perghhhhh sayang sangat dengan Top Leaders Circle, banyak sangat kejutan :) GOSIP-GOSIP DUIT RAYA 2017 kerr ATAU GOSIP-GOSIP BODY RAYA 2107. 

Thanks CDM Salha Zain dan pasangan CDM Al-Faath Al Ayubi for the duit raya :) 
Only on June 2017 ...duit Raya Masyukkkkk....

Ehhhhh nak inform nih....

Kak Ujie pun ada banyak gift nak bagi tau kalau you all grab 1 set PB or 2 set PB set lahi banyak kejutan gift :) ...keeee nak duit Raya juga  :) 

anyway...jangan lupa save no kak Ujie 017.6530616, terus whasapp kak ujie ... kita set appointment, free fitting is avaliable okay  :) 





video


Love,
Ujie Rozianah
017.650616

Thursday, 8 June 2017

Promosi Hari Raya 2017 Premium Beautiful

Assalamualaikum... hai...

Promosi Hari Raya 2017 Premium Beautiful. Berbaloi-baloi you all...

You all ada tengok tak rancangan Melodi last Sunday?

Kenyataan Che Ta yang pinggangnya 20 inch, oh myyy... ya Allah , kak ujie pun berangan nak pinggang macam dia...hehehe...berangan je lah, but jangan risau, walau tak seinch dengan pinggang che ta you all masih boleh dapatkan shape kemas dan cantik tau. Jawapannya Premium Beautiful :). Tak payah nak diet bagai kan. Kak ujie pun sama memang baka yang cepat membesar, lebih-lebih tang pewot ...hehehehe...tapi demi cabaran nak pakai baju saiz L or M...akak gagahkan jua pemakaian  Premium Beautiful  more than 8 ja sehari, walau sesaja duk rumah.


Memang beul lah Che Ta ni pinggang dia memang tidah dinafikan lagi cantik melentik persis anak dara. Well my mentor Salleha Roslan pun sama. CDM Salleha Roslan ada try fitting baju Che Ta ni, memang confirm muat la kan...cantik pula Emerald green nih.. :) . CDM Salleha Roslan ni pun ada anak 3 sama lah macam Che ta...rahsiamya, pakai PB jerr.

Promosi Hari Raya 2017 Premium Beautiful, you all masih sempat lagi dapat shape, sebabnya pakai premium beautiful terus instant shape you all. Promosi ni kak ujie buka sehingga hujung Julai 2017. Harga berbaloi-baloi, warranty seumur hidup  :)

Tunggu apa lagi? jom grab promosi sebelum Raya menjelang tibaaa ....
Balik kampung kawan-kawan, adik beradik, ipar duai tegur, body cantik melentik, lemak tak bersepah. Jaminan 100% instant shape , dapatkan Preium Beautiful from your Premium Beautiful Expert and certified agent  :) 


Love
Ujie Rozianah
Premium Beautiful Certified Agent
0176530616 




Wednesday, 7 June 2017

KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Hi You all, buat apa tu...
Hari ni Ramadhan 12 , 2017....bestnya lagi 2minggu lebih nak Raya, 

You all dah prepare ke baju raya? Kak Ujie tak sengaja dah sediakan 3 helai baju Raya...But no worries, kak ujie dah selamattt dah pakai baju Raya, kak ujie dah dapatkan 2nd set Premium Beautiful kak ujie ...yeayyy....
Kenapa kak Ujie suggest sangat pakai Premium Beautiful? 😄
> Superbrand Produk!
> No 1 di Malaysia...
> Lebih 20 tahun di pasaran
> Jaminan baik pulih PERCUMA
> Fabric yang tahan lasak
> 360 darjah keanjalan, jadi memudahkan pergerakan Solat, bersenam dan sebagainya
Bukan untuk cantik sahaja, , tapi direka untuk KESIHATAN yang akan melahirkan KEYAKINAN.

😉😍
Love
Ujie Rozianah
Premium Beautiful Certified Top agent 017.6530616
#PremiumBeautiful
#TopLeadersCircle
#Selamattt

Seminar Magnet Rezeki 2017 By TLC Top Leaders Circle



Assalamualaikum, hi semua,

Baru-baru ni Kak Ujie menghadiri Seminar Magnet Rezeki By TLC Top Leaders Circle.

Alhamdulillah dengan seminar Magnet Rezeki ni membuka minda Kak Ujie berniaga cara TLC. Berniaga bukan untuk jihad diri sendiri, malah berniaga untuk jihad keluarga Kak Ujie.

Seronok tak terkata, kbernbaloi berkorban sesuatu untuk dapatkan seminar magnet Rezeki kali ini. Semoga rakan kongsi kak Ujie yang turut menghadiri Seminar Magnet Rezeki by TLC Top Leaders Circle kali ini membuka mata dan hati kami semua untuk berniaga dan berjaya. Alhamdulillah...alhamdulillah...alhamdulillah.

Tekanan besar untuk Kak Ujie berniaga dan berjaya di dalam platform TLC? Naaa, kalau orang lain boleh buat, kenapa aku tidak boleh buat? yang penting belajar, bertindak, rujuk. CONFIRM BERJAYA !!!

Subahanallah, seminar Magnet Rezeki by TLC Top Leaders Circle kali ini bukan setakat belajar macam mana nak tarik rezeki cara ilmiah, malah cara yang tidak sangka, di sekelailing kita ini sebenarnya tarikan rezeki yang paling kuat. BERSEDEKAH !!! Mengajat Kak Ujie apa itu sedekah yang sebenarnya. Means, the more you give the more you get. Terbukti sedekh yang ikhlas membantu kita untuk menarik rezeki. berapa banyak anda sedekah hari ini, berganda ALLAH beri pada kita semula.

KATA - KATA , yes sedikit lagi yang Kak Ujie nak ungkap, kata-kata. Seminar Magnet Rezeki TLC Top Leaders Circle kali ni mengajar Kak ujie sentiasa berkata-kata positive. Sebab APA KATA-KATA YANG KELUAR DARI MULUT OR HATI KITA, IA ADALAH DOA.

MEMAAFKAN. Belajar memaafkan orang lain, sebelum memulakan satu tugas or kerja kita maafkan dulu orang itu. Sebelum tido kita memaafkan emua orang yang pernah menyakitkan hati kita. Ahaiii... jemah pun sakit perut kalau bab memaafkan orang nih, but untuk juhat keluarga Kak Ujie perlu buat, bukan salah pun kan :) bukan time raya jer nak minta maaf.   Seminar Magnet Rezeki TLC Top Leaders Circle terbaik mengingatkan kak ujie.

Apa pun,  Seminar Magnet Rezeki TLC Top Leaders Circle kak ujie suka bab SWITCH tu dimana , minda dari serabut terus bertukar minda aktive, ahaiiii, macam mana ek? magic betul. Then bab bayangan...perghhh, my mentor cakap Kak Ujie bangunkan dia dari bayangan rumah cantik. Arghhh maafkan akak Saf.





Tangisan yang akan membawa happy ending.. Inshaa Allah













With my Mentor DDM Safriza 



Kita semua pasti ke puncak jaya !!!!

Love 
Ujie Roziaanah



Thursday, 1 June 2017

IKLAN RAYA PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE 2017

Dah tengok Iklan Raya Premium Beautiful 2017? Kalau belum scroll bawah, klik PLAY.



Best ker best? Mestilah best. Lebih penting, u ols dapat tak mesej yang kami nak sampaikan? Hint: #Selamattt




So, kalau u ols memang dah pakai Premium Beautiful Classic or Elegance, janganlah selamat sorang-sorang. Kesian tak adik beradik, ipar duai, kezen-kezens u ols yang lain tu.





Oh my ... body dah nama kurus..but lemat bertingkek-tingkek


Jadilah Penyelamat. Selamatkan Hari Raya Anda dan Keluarga serta Kawan-kawan.



Kalau nak pakai Premium Beautiful or nak jadi Agent PB, silalah Whatsapp Ujie 0176530616.
P/S: Ada Promo Raya 2017 tau. Boleh pakai PB Serendah RM100*.




*Terms and Conditions Apply

Monday, 29 May 2017

OFFER MIN KAFFE BULAN RAMADHAN 2017

Assalamualaikum, hi semua.. :) 

Selamat menunaikan puasa semua ...

Hari ini Ramadhan yang ke 3, alhamdulillah dapat menunaikan ramadhan lagi tahun ini. 

Tahun ni kak ujie nak beri sesuatu yang istimewa buat you all :) 

OFFER MIN KAFFE BULAN RAMADHAN 2017 

Ikhlas dari kak Ujie, dengan setiap pembelian MIN KAFFE 3 kotak, offer harga cuma, RM100.00

1 KOTAK HANYA RM33.00 :) 

FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA. 

OFFER MIN KAFFE BULAN RAMADHAN 2017  

RM10 daripada setiap pembelian 3 KOTAK, kak ujie akan dermakan kepada yang memerlukan, rumah kebajikan dan masjid atau surau :) 

Semoga Ramadhan tahun ini membawa kebahagian kepada kita dan family  :) 

OFFER MIN KAFFE BULAN RAMADHAN 2017  

whassap/sms NOW !!!  017.6530616



Love 
Ujie Rozianah
0176530616