Thursday, 5 January 2017

KEGUNAAN DAN TESTIMONI MAHARANI HAI O

Kegunaan Herba Maharani Hai O




'Huru-hara!!! Masing-masing mencari herba Maharani atau dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng, makanan kerabat diraja China untuk tujuan penjagaan dalaman dan luaran wanita. Hari-hari ada jer whatapps masuk untuk akak pos atau COD Herba Jerat Suami :)" credit to Puan Cikin dengan testimoni beliau bertalu-talu permintaan herba maharani, kebanyakannya meningkatkan tahap kesihatan wanita  :) 












Kenapa ramai wanita mencari-cari Herba Maharani?  Akak senaraikan kegunaan dan kebaikan Herba Maharani untuk pengetahuan semua yea.

Kebaikan pengambilan Herba Maharani

1. Menyelesaikan masalah haid tak teratur
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan
3. Anti bakteria (sekitar faraj )
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut
5. Melegakan Migrain dan angin dalam badan
6. Menguatkan fungsi hati dan buah pinggang
7. Melegakan asma
8. Menghilangkan bau mulut ( terutamanya waktu pagi )
9. Baik untuk pesakit Diabetes ( untuk kencing manis )
10. Menyelesaikan masalah buasir
11. Meningkatkan nafsu dengan merangsang hormon Estrogen, Progesterone & Androgen ( Hormon Seks )
12. Memberi kepuasan pada pasangan  
13. Menyuburkan dan menjadikan awet muda
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka menjadikan kulit kemerah-merahan
16. Menegangkan payudara
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat
18. Melambatkan proses menopous
19. Menguatkan antibodi
20. Melancarkan peredaran darah
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
22. herba terbaik semasa berpantang mempercepatkan pengecutan rahim
23. Menambah darah semasa bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas melahirkan
26. Menghilangkan urat timbul
27.Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
29. Membantu ikhtiar mendapatkan zuriat 


Wahh!! nampak tak? banyak sangat kan manfaat dan kebaikan herba Maharani ni. Dan kebanyakannya yang mencari Herba Maharani ni dalam usaha untuk mendapatkan zuriat. Alhamdulillah, akak pun makan Maharani ni sebelum hamil. Dan ramai juga yang berjaya hamil dengan pengambilan herba Maharani.


jangan malu-malu boleh terus call/ whasapp Ujie untuk COD area Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya dan Cyberjaya. 

Nak pos pun boleh cost penghantaran Ujie tanggung :) 

017-6530616 

Monday, 2 January 2017

New Year Sale Premium Beautiful Corset Hello 2017

Hi Semua,

New Year Sale Premium Beautiful Corset Hello 2017 START NOW!!!

Yezzaa... hari ni Kak Ujie nak offer untuk semua pembaca blog Kak Ujie rebate sebanyak RM700.00/set kalau you all beli sekarang! Memang sangat MURAH!!

Ya Allah untung sangat you all beli awal-awal tahun ni, azam nak kurus kan, jom cemerlang kurus dan shape bersama kak ujie 2017 !!! jadikan awal tahun 2017 titik permulaan untuk terus sihat dan cantik. 


New Year Sale Premium Beautiful Corset Hello 2017 START NOW!!!

Promo sedang berlangsung sekarang 1 Januari 2017 dan tamat pada 5 Januari 2017 (KHAMIS) :) 





Plus kalau you all grab Premium Beautiful ni sekarang you all akan dapat FREE GIFT : 

1. 1 BOTOL PENCUCI KHAS PB BERNILAI RM55

2.  1 BOTOL FEMINIE WASH BERNILAI RM25

3. PERCUMA KOS PENGHANTARAN!

Amacam berbaloi tak??? Of course berbaloi sayang-sayang semua. 
Berbaloi beli sekarang sebab dapat set baru tau :) . Lepas ni tak tahu lagi bila boleh dapat harga murah macam ni :) 

Kalau berminat jangan segan tanya for details kay. Happy sangat bila dapat tolong you all kekal sihat dan cantik 2017 !!!!


XOXO
UJIE
017-6530616






Wednesday, 21 December 2016

AZAM KURUS SAYA 2016 TURUN 10KG COMPLETE

Assalamualaikum hi,

Azam kurus saya 2016 turun ke 10KG dah complete, but now nak sambung lagi turunkan 10kg lagi, bukan apa, BMI masih lagi tidak membenarkan saya menjadi KURUS yang betul-betul KURUS.
Macam mana lah agaknya rupa ujie kuruskan?  Boleh dikatakan Ujie ni dari dulu tak pernak kurus pun, ke cuma perasaan imaginasi Ujie yang ujie ni tak pernah Kurus.

Nak kongsi beberapa gambar Ujie boleh kira kuruslah. Rasanya dalam 2013 selepas gemuk juga tu :P berat masa ni dalam 63KG kot heheehe dah lupa masa ni lepas pembedahan FIBROID .  


Yang ni hari raya pertama 2014 sebelum Ujie kenal Premium Beautiful Set, balas dendamlah kan makan KFCduduk hospital hampir 3 minggu masa pembedahan FIBROID  makan bubur sokmo :) 


okay yang ni masa Ujie baru lepas 1 minggu keluar hospital lepas pembedahan FIBROID , masa ni serius bekas pembedahan masih ada benang dowh,

Azam kurus 2016 turun 10kg complete, dengan bantuan Premium Beautiful Corset dan Shake Me kot, alamak tak lah termasuk diet dan excersise. Teringat pula tadi adik G-DEX call Ujie alat senaman Ujie dah sampai, ala bukan apa beli kat GOShop jer, rega murah jer tapi bole buah 6 pax gitu, ala-ala iklan Norman Hakim kalau you all pernah tengok iklan GO Shop kat channel 180 tu :) . Tak sabar pula nak guna, bukan apa, nak pergi gym boleh jer, tapi nak ke gym tu walau dekat, malas tu mendahului, Ujie nak buat situp maximum pun 30x sehari jer tapi nak buat hari-hari tu  biasalah malas mendahului, nasib baik Premium Beautiful ada untuk maintain kan shape Ujie.


Ni 10 tahun yang lepas, nampak tak, ehh, nampak tak friendship kami, this is my old team Astro Super Sports team 2010, miss our manager Alex ..huhuhu, boleh bagi anugerah manager paling sporting tau. Masa ni tak pernah timbang pun confirm berat 90kg. 


So ujie menulis kat android jer sekarang nih, lappy kita tengah RIP atau nak kena minta ganti 😂. 

Alhamdulillah azam 2016 turunkan berat badan 10kg berjaya, dengan Premium Beautiful dan semua makanan tambahan tenaga dan bahan bakar seperti Maharani dan Shake Me bantu Ujie turunkan berat badan. 

But kena ingat, excersise perlu tau, sebab kalau tak excersise pemnakaran lemak tu lambat membakar 🔥🔥🔥🔥🔥

Consistance pakai Premium Beautiful 8 jam??? Hasilnya kat bawah nih, Ujie bukan kategori kurus , but gempal berisi, biar gempal berisi tapi ada shape 😉


Seluar Jeans longgar la pula 😄
well ni update minggu lalu kot 10hb Dec 2016 ... Menjemah tak kita terkejut pakai seluar saiz 34 baru beli ... selama ni tak pernah pun pakai tali pinggang.


Kelakar pula Ujie bila pakai Jeans yang macam budak hip hop. 
Azam kurus saya 2016 turun 10kg complete, yeayy!!!




Ni masa ujie fittngkan customer kat Manjung, Perak. Demok kan. 


Hahahaa...ni throwback ke apa...zaman-zaman muda, adik-adik ni pun semuanya single mingle masa nih. 2010 rasanya. I juga lah yang paling besar. Siap cakap, cover lemaks dengan jacket. 


Invest sikit jer untuk badan kita, bukan takat dalaman, luaran pun perlu juga tau. 
Alhamdulillah setakat ni Ujie amalkan diet yang boleh turunkan berat badan ujie. Diet tak perlu ketat sangat, memadai jangan makan waktu malam atau tengah malam. 8 jam Premium Beautiful melekat kat badan itu sudah kewajipan ujie. 

Syukur sangat ada aset yang paling bernilai dan ditambah pula dengan produk-produk lain yang hebat daripada Sahajidah Hai O yang membantu ujie menurunkan berat badan sebanyak 10kg. 

Setakat ni antara set yang sabgat membantu Ujie kurangkan berat badan sehingga 10KG  selain daripada kawal pemakanan dan buat senaman :) 


MIN KAFFE + GARLIC


PREMIUM BEAUTIFUL CORSET 


SHAKE ME (BARU)



BB PLUS COLOGEN


PIL MAHARANI

Nak turunkan berat badan tak??? 
Boleh jer, okay lah ujie nak buat sale rebate RM400 setiap pembelian Premium Beautiful dan ada free gift tau :) 


017-6530616
Ujie 




Thursday, 24 November 2016

A BIG WHY BY PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

<< A BIG WHY??>>



Dulu Ujie sendiri pun tak tahu kenapa kena buat ni, kenapa kena buat tu, tapi bila tengok belakang, kenapa orang yang di belakang tu kurang berjaya, sebab mereka tu tiada kepakaran MENTOR.

We follow mentor 100% and tipu lah kalau kami tak takut buat sesuatu, tipulah kalau mak, ayah atau suami, tunang, boyfriend kami terus setuju kami buat business nih.

At least aku cuba dulu, aku follow 100% dulu, aku buat dulu, alhamdulillah hasil canaian daripada mentor kami Safriza Azwani we a somebody :)

Kami bukan orang yang ternama, kami bukan orang yang belajar kat Oxford yang yang pandai melampau-lampau sampai tak perlu buat apa-apa, orang akan cari kami tuk beli barang-barang kami..eh..melampau pula ...hehehehhe, kami orang biasa yang dulunya makan gaji biasa-biasa, sampai sekarang ada antara kami yang masih makan gaji but plus bonus business kami :)

BIG why you all buat business nih sedangkan you all dalam kategori kata gaji bolehlah ada yang RM8,000 monthly pun masih buat business nih ???
Because we care about our future and family. Because we need extra in account because we are to STUPID to make a big income in our own purses.
Alhamdulillah dari tak pernah bagi mak dan ayah duit, sekarang kami mampu bagi sebanyak mungkin untuk selesakan mak dan ayah, kami mampu bersedekah banyak dari tak mampu bersedekah langsing, kami mampu habiskan bayar duit belajar kami dari bertangguh-tangguh untuk habiskan, kami mampu berzakat walau kami wanita yang menggegar buaian orang kata.


0176530616
Ujie

CROWN DIAMOND MANAGER 2016 MUT24

Assalamualaikum semua,

Alamak semalam nak update blog pasal Majlis Ulang tahun 24 Sahajidah Hai O,  tapi separuh jalan jerr, agaknya sebab Ujie wish monday blues kot. Anyway hari tu 19 Nov 2016 we all meraihkan 2 orang team kami yang melangkat ke pangkat Crown Diamond Manager (CDM) yang bukan calang-calang income nya tau. Income minimum 5 angka confirm, 4 angka pun dah rasa alhamdulillah, apatah lagi 5 ke 6 angka kan.

Crown Diamond Manager (CDM) ni yang bestnya dua-dua berjaya dan berniaga asalnya Prmium Beautiful korset jerr. Doakan Ujie berjaya seperti mereka ye :) . Tahniah CDM Nurul Hidaya dan CDM Isma yang melalui pelbagai jalan dan rintangan dan menguba cara kehidupan 360 darjah. Siapa tak nak kan, syarikat Sahajidah Hai O yang memang berjalan tanpa hutang dan listed dalam bursha saham Malaysia.


Meh Ujie share gambar-gambar sekitar majlis anugerah, doakan Ujie pula CDM 2017 :)










So nak kongsi jugak lah Profesor Dato, Jimmy Choo, icon jenama kasut dan fashion terkenal dengan jenama Jimmy Choo telah menyertai keluarga Hai O 18 November 2016. Mentor kami juga dijemput untuk menyertai majlis tandatangan di Hotel dan Spa Sunway Resort, best kan, inshaa Allah atu hari nanti Ujie pun akan menyrtai majlis-majlis mewah sebegini, AAmiin.



With CDM Salha Zain :) TLC founder and mentor.


Sempat ber OTTD gitu, thanks Amani.co , skirt cantik, cuma baju yang tak dapat nak pakai, aduhaii..


With my mentor  DDM Safriza Azwani dan rakan kongsi Juita :)




Sakan kami tengok Aida Jebat perform.



Sempat kami berselfie dengan CDM Salha Zain :) 


Apapun doakkan Ujie pula berjaya ke peringkat CDM, terlalu banyak benefit dan kelebihan yang ujie dapat daripada company Sahajidah Hai o dan tidak terhingga kelebihannya. Syukur di pertemukan dengan landasan yang betul dalam Syarikat yang menyediakan kemudahan-kemudahan untuk ahlinya. 

Target Ujie lepas ni nak CARFUND, MELANCONG ke pelbagai negara dan rumah sendiri. 


017-6530616
Ujie :) 


Nah belanja You all tarian Hai o  :)



Ni CDM-CDM Hai O yang menari :)